Politiet avbryter søket etter den savnede 2 år gamle Émile

13/07/2023 20:30

Sofie Hansen

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
Ifølge franske medier vil politiet avbryte søket.

Etter fire dager med intensiv leting etter den to år gamle Émile, har politiet besluttet å avbryte søket onsdag kveld, ifølge det franske mediet BFM DICI.

Gutten forsvant lørdag fra besteforeldrenes hage i den franske alpebyen Le Vernet. I stedet for å fortsette å finkjemme området, vil politiet nå endre tilnærming til saken.

De skal blant annet gjennomsøke kjøretøy i området og bruke mobiltårn for å finne personene som har vært i området rundt stedet der gutten forsvant.

Når leteaksjonen avbrytes, vil også sikkerhetssperringen rundt Le Vernet bli opphevet. Statsadvokaten i Digne-les-Bains, Rémy Avon, har varslet at det ikke blir noen pressekonferanse når letingen offisielt avbrytes onsdag kveld.

Ifølge franske medier er dette «for å bevare freden i etterforskningen og roen til familien så vel som for innbyggerne».

Mer enn 800 frivillige har hjulpet til med å lete etter Émile.

I jakten på den to år gamle gutten har politiet til og med forsøkt å fange guttens oppmerksomhet med et opptak av morens stemme, som ble spilt av fra et helikopter som fløy over området.

Læs også:

Kjent TV-kokk har gått bort: Han ble 57 år gammel Den populære TV-kokken ble bare 57 år gammel.
Politiet advarer mot iPhone Politiet har utstedt en presserende advarsel om en ny funksjon i den siste iterasjonen av iOS.