Politiet beklager: Mor hørte først om sønnens død da folk spurte om begravelsen hans

29/04/2022 08:05

Emma

Utland
Foto: Google Maps
Foto: Google Maps
En mor fant først ut at sønnen hennes var død da noen tekstet henne for å tilby kondolanser til henne to dager etter at det skjedde.

Om morgen 1. november 2021 ble Robert Lee Wareing oppdaget av to av vennene sine i en leilighet i West Cliff i Preston, Lancashire, hvor han haddde dødd mens han sov.

En obduksjon som skjedde tirsdag 26. april, viste ikke bare dødsårsaken, men at moren ikke umiddelbart ble informert om sønnens forsvinning.

Ernie Cottam og Rollo Seagal, de to vennene som hadde vært sammen med Wareing den kvelden, forklarte at Wareing hadde sovnet rundt klokken fem om morgenen.

Da venner hørte ham slutte å snorke rundt 09.30, valgte de å sjekke om han hadde det bra, men de oppdaget i stedet at han hadde pustevansker.

Wareing ble blå, og så oppdaget de at han ikke lenger pustet.

Det skriver LancsLive.

Ifølge toksikologiske tester utført etter dødsretten ble det funnet at Wareing hadde dødelige nivåer av heroin, kokain og pregabalin - et stoff for å behandle epilepsi og angst - i blodet.

De beroligende effektene av stoffene ble forsterket av at Wareing tok både heroin og kokain.

«Robert Lee Wareing ble funnet død 1. November. Wareings død ble fastslått som et resultat av etanolforgiftning i kombinasjon med illegale rusmidler.»

Greater Manchester Police har beklaget overfor Wareings mor for måten hun fikk vite om sønnens død på.

En offiser skulle besøke henne, men to dager senere hadde hun fortsatt ikke blitt informert.

”Jeg kan bare beklage helhjertet for måten du fikk vite om dødsfallet, du skulle få besøk av en offiser, men dessverre ble du ikke besøkt av politiet,» sa politiinspektør Chris Wellard.

Wareings mor aksepterte unnskyldningen, men hun ble naturlig nok sjokkert over å bare ha blitt varslet om sønnens død via en tekstmelding.

"Det gjør vondt å høre om Robert," sto det i tekstmeldingen.

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.