Politimenn avla et uanmeldt besøk hos en enslig mor: Da de så i fryseren hennes, gjorde de et sjokkerende funn

19/12/2017 15:30

Anniken Hauge

Utland
En 35-årig kvinde fra Florida blev i sidste uge arresteret og sigtet for vanrøgt af sin femårige datter. Da politiet besøgte hendes hjem, blev de mødt af et væmmeligt syn i fryseren.

Det ventet det lokale politiet et vemmelig syn, da de nylig avla et besøk hos en person i den amerikanske staten Florida.

Det viste seg nemlig at huset hvor 35-årige Victoria Kanger bodde sammen med det lille barnet sitt, var fullt av søppel og skitt, og det vrimlet med kakerlakker. Det skriver New York Post.

Politiet skal ha funnet hauger med søppel rundt i huset, og ble fullstendig overveldet av stanken av avføring og urin som møtte dem da de gikk inn i huset.

Dnt nederste delen av betjentenes bukseben skal ha blitt dekket av lopper da de gikk inn i huset. 

Kvinnes fem år gamle datter ble ifølge myndighetene funnet i en sofa, hvor hun satt mens kakerlakkene kravlet rundt henne. Den lille jenta førte dessuten politimennene på sporet av fryseren hvor de gjorde det makabre funnet. 

Der lå det nemlig tre døde hunder. Victoria Kanger skal ha forklart politiet at hun hadde fryst ned hundende fordi hun ikke hadde en spade å grave dem ned med. 

Det var angivelig jentas far som hadde bedt politiet dra på uanmeldt besøk, etter han hadde besøkt datteren sin. Han rapporterte til politiet at han hadde kommet til et hus som var i ekstremt dårlig stand.

I en samtale med politiet skal farens nye kjæreste ifølge det lokale mediet Daytona Beach News-Journal, ha forklart hvordan barnet levde under utrolig dårlige forhold.

- Det lukter så forferdelig at du ikke engang orker å gå inn i huset. Det er tre døde valper i fryseren, fortalte farens kjæreste.

Victoria Karger skal ha kommet med masse unnskyldninger for hvorfor hun ikke har vasket huset, og beskyldt jentas far for å være skyld i problemene hennes på grunn av konflikter om foreldremyndigheten.

Torsdag ble Victoria Kanger ifølge Daytona Beach News-Journal arrestert og siktet for vanskjøtsel av barn. 

10 alarmerende tegn på at du er sammen med feil mann​