Populær lærer dør av kreft: Så oppfyller elevene hennes siste ønske

09/08/2022 08:13

Emma Sletta

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
En populær lærer døde av kreft, og elevene hennes bestemte seg for å oppfylle det siste ønske hennes.

Alle elsket Tammy Waddell. Hun var en snill, inspirerende og godhjertet kvinne som alltid hadde et smil om munnen. Derfor var det ikke overraskende at hun gjennom 30 år som lærer hadde blitt en av elevenes favoritter. Elevene idoliserte og elsket henne.

Derfor ble de også rammet av en stor tristhet da hun i en alder av bare 58 år ble diagnostisert med kreft, noe som senere kostet livet hennes. 

Det skriver flere medier, inkludert Good Morning America.

Først så hun ikke kreft som en sykdom, men snarere som en utfordring hun måtte overvinne. Hun fikk cellegiftbehandling og kjempet en hard kamp, samtidig som hun gjorde sitt beste for å fortsette å undervise selv om hun var alvorlig syk.

Men til slutt ga kroppen opp, og hun måtte slutte å undervise og konsentrere seg om sykdommen. Dessverre overvant hun ikke sykdommen, da hun også fikk en infeksjon i lungene som til slutt korroderte henne så mye at hun døde.

Da hun innså at hun ikke ville overvinne sykdommen, ba hun om et siste ønske. Hun hadde et klart ønske om hvordan begravelsen hennes ville bli.

Hun ville ikke ha en begravelse med blomster eller gaver - hun ville ha noe som betydde mer for henne. Hun ville ha skolesekker fylt med bøker. Og posene skulle doneres til fattige barn som ikke hadde råd til skolesekker selv.

Tammy døde omgitt av sin familie, og begravelsen ble holdt kort tid etter. I den overfylte kirken var det nesten ingen blomster, men bare skolesekker som Tammy ønsket. Skolevesker som var fylt med bøker og skolemateriell som kunne doneres til fattige barn.

Familien syntes det var en fin gest, så de valgte å dele det på sosiale medier. Dette førte til at plutselig ble store mengder skolesekker levert til familiens hjem, som kunne doneres til barn.