Prins William bryter sammen i intervju om Diana: «Føltes som et ekte familieøyeblikk»

06/12/2021 09:31

Emma

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Prins William satt med tårer i øynene da han talte åpenhjertig i et nytt intervju om sin mor, prinsesse Diana.

Prins William har åpnet opp om sin avdøde mor, prinsesse Diana, og hennes store kjærlighet til Tina Turner i et nylig intervju.

Blant annet avslører han at de ofte ville synge hennes mest kjente sanger under kjøreturen til skolen, da han og broren, prins Harry, var barn.

«En av sangene jeg veldig mye husker, og som har holdt fast ved meg hele denne tiden, og som jeg fortsatt liker i hemmelighet til denne dagen er Tina Turners "The Best",» avslører hertugen av Cambridge mens han går rundt Sandringham, dronningens eiendom i Norfolk. 

Det skriver The Times.

«Fordi det å sitte i baksetet og synge høyt føltes som et ekte familieøyeblikk,» fortsetter han.

39 år gamle Prins William var bare 15 år gammel da prinsesse Diana døde i en tragisk bilulykke i 1997. I intervjuet snakker han om hvordan moren kjørte bilen om morgenen da han og Harry skulle på skolen.

«Min mor, hun ville kjøre med og synge sitt høyeste. Vi ville til og med få politimannen (sikkerhetspersonell, ed.) i bilen med: han sang noen ganger også med. Vi sang og lyttet til musikk helt opp til porten til skolen der de slapp oss av,» sier en bekymret prins William.

Prins William insisterer også på at hans egne barn, som han har med kona Kate Middleton, 8 år gamle prins George, den seks år gamle prinsesse Charlotte og den tre år gamle prins Louis, også har «allerede arvet min families kjærlighet til musikk».

– De fleste morgener er det en stor kamp mellom Charlotte og George om hvilken sang som spilles om morgenen, legger han til.

Intervjuet med prins William ble spilt inn i forbindelse med «In Time to Walk», en såkalt «lydopplevelse» fra Apple Music som har som mål å motivere lytterne til å gå turer for å styrke sin mentale og fysiske helse.

Dette fulle intervjuet - eller den fulle lydopplevelsen, hvis du vil - vil bli gjort tilgjengelig på Apple Music mandag.

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.