Prinsesse Kate glitrer i Lotus Flower Tiara for årlig diplomatisk mottakelse med prins William

07/12/2022 10:29

Sofie

Utland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Sesongens diamant! Prinsesse Kate tok på seg en sjeldent brukt diadem til den årlige diplomatiske mottakelsen i Buckingham Palace tirsdag 6. desember.

Hertuginnen, 40, tok seg til arrangementet i bil med prins William tirsdag kveld. Kate ble fotografert iført en rød Jenny Packham-kjole fremhevet med paljetter og festet en gul sløyfe foran på kjolen.

Hun pyntet med glitrende dråpeformede øredobber og Lotus Flower Tiara, som hun sist hadde på seg i 2015 for en statsbankett med Kinas president Xi Jinping.

Prinsessen av Wales tok tidligere på seg hodeplagget for den diplomatiske mottakelsen i 2013. Soiréen holdes hvert år og ønsker hundrevis av medlemmer av det diplomatiske korpset velkommen til statsrommene i palasset.

Sammen med Kate og William, 40, ankom kong Charles III og dronningkonsort Camilla med stil til tirsdagens begivenhet. Camilla, 75, ble sett iført den belgiske safir-tiaraen, som tidligere tilhørte avdøde dronning Elizabeth II.

Mottakelsen kommer etter at hertugen og hertuginnen av Cornwall besøkte USA for første gang på nesten 10 år. Paret, som giftet seg i 2011, ankom Boston onsdag 30. november før de dro ut til Earthshot Prize-utdelingen fredag ​​2. desember.

"På dette, vårt første utenlandsbesøk siden min bestemors død, vil jeg takke folket i Massachusetts og spesielt i Boston for deres mange hyllester til den avdøde dronningen. Hun husket sitt tohundreårsbesøk i 1976 med stor glede, tvitret William onsdag da han og kona landet i New England.

Til veldedighetsgallaen på fredag, imponerte Kate i en grønn, off-the-skulder kjole fra Solace London. Hun leide stykket fra den britiske plattformen HURR da Earthshot-prisutdelingen ba gjestene ta det miljøbevisste valget om å ikke kjøpe nye klær for anledningen.

I mellomtiden så den fremtidige kongen stilig ut i en blå fløyelsblazer fra sin egen garderobe.