Rasende bilist blir påkjørt av motorsykkel: Men da han kikker ned på asfalten går sannheten opp for ham

15/08/2017 11:00

Anniken Hauge

Utland
Foto: Sayd Omar Morales Akmad
Foto: Sayd Omar Morales Akmad
Et lite uhell bilen hadde langt større konsekvenser enn føreren kunne ha forestilt seg.

En varm sommerdag i starten av juni i fjor, satte Sayd Omar Morales Akmad seg bak rattet. 

I den tunge trafikken på Filippinene satt mann fast i kø, da han plutselig fikk seg et stort sjokk.

En motorsyklist hadde ikke rukket å unnvike ham, og hadde derfor kjørt rett inn i bilen hans bak, skriver han i et innlegg på Facebook.

Rasende går Sayd Omar Morales Akmad ut av bilen, og skal til å skjelle ut den ubetenksomme motorsyklistens vanvittige kjøring. 

 

Men det var ikke en motorbølle som hadde sust gjennom gatene for moro skyld. I stedet sto det en beklemt og fattig fisker ved motorsykkelen, som var fryktelig lei seg over skaden han hadde gjort på bilen. 

Det var da Sayd Omar Morales Akmad så ned på asfalten, og oppdaget at det lå tusenvis av riskorn på bakken som den fattige fiskeren var på vei hjem med til familien sin.

Foto: Sayd Omar Morales Akmad

Politiet ankom på stedet, og i stedet for å kreve sin rett og holde mannen ansvarlig, sa Sayd Omar Morales Akmad, at mannen hadde begått en feil og at han ikke ville at saken skulle føres videre.

Foto: Sayd Omar Morales Akmad

I stedet tok han frem lommeboken sin og ga den fattoge fiskeren penger til å kjøpe ny ris til familien sin. Dette fikk fiskeren til å bryte ut i tårer. 

- Jeg ba politiet om å la mannen var, og sa at det bare var en feil. Jeg tilbø å betale for risen hans, og da brøt mannen ut i tårer. Han takket meg mange ganger, og sa at han var heldig som hadde kjørt inn i akkurat meg, skriver Sayd Omar Morales Akmad i innlegget sitt, som siden er delt mer enn 88.000 ganger på Facebook.