Realitystjerne smittet med 'Flurona'

10/01/2022 08:28

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Kjent realitystjerne har annonsert at hun har blitt smittet med den nye «Flurona».

For bare noen dager siden ble det første tilfellet av 'flurona' funnet i verden. Det er en ny sykdom som har dukket opp som en kombinasjon av to sykdommer som er ganske kjent over hele verden.

Dette er en sykdom som er en kombinasjon av influensa og korona. Derfor har det blitt valgt å inngå en sammentrekning av navnet på de to sykdommene, som har blitt "flurona".

Land rundt om i verden har nok å gjøre med den smittsomme Omikron-varianten. Det er voldsomt i store deler av verden. Dette har imidlertid tydeligvis ikke vært nok, for nå kommer verden potensielt til å håndtere flurona også.

Dette antyder imidlertid ikke at det er en sykdom som har spredt seg veldig mye. Likevel kan kjendis realitystjernen Sadie Robertson nå avsløre at hun har blitt smittet med den splitter nye sykdommen. Det skriver SE og HØR.

Sadie Robertson selv har avslørt at hun har blitt smittet med sykdommen. Hun har gjort det i et innlegg på profilen sin på Instagram:

– For å være ærlig har starten på dette vært ganske interessant, sier hun i innlegget, som hun følger opp med:

"Det begynte med at jeg fikk Flurona (influensa + korona). Så selvfølgelig var jeg trist å måtte savne Passion (datteren hennes, ed). Men jeg er så glad for at Gud ga meg styrke til fortsatt å kunne formidle budskapet til et tomt rom, selv om jeg var syk», skriver hun også i innlegget sitt på sosiale medier.

I innlegget har hun også delt en video som viser mannen og datteren som vinker til henne gjennom et glassvindu. Du kan se den søte videoen ved å klikke her.