Robin ble gravid som 14-åring: 43 år senere får hun sitt livs overraskelse

03/11/2022 08:14

Emma

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
Amerikanske Robin Adair Passey ble gravid da hun bare var tenåring og bestemte seg for å gi sin lille datter opp for adopsjon. 43 år senere fikk hun en skjebnesvanger beskjed.

Amerikanske Robin Adair Passey var bare 14 år gammel da hun ble gravid. Den unge jenta tok en vanskelig beslutning og bestemte seg for at det var best for barnet hennes hvis hun adopterte det bort.

Derfor måtte hun si farvel til sin lille datter.

Det skriver ABC Nyheter.

"Jeg fikk se henne og telle alle fingrene og tærne hennes, og det var det. Jeg så henne aldri igjen. Det var nesten som et dødsfall," sier Passey til ABC News.

Senere begynte Robin Adair Passey å lete etter datteren sin. En søken som skulle strekke seg over flere tiår. Det gjorde det ikke akkurat enklere at Robin Adair Passey ikke engang visste navnet hennes.

Etter hvert kontaktet moren et firma som bruker DNA til å spore familiemedlemmer. Ved en tilfeldighet hadde datteren brukt samme selskap, og de to mottok en e-post om at de hadde 49,1 prosent sannsynlighet for å være mor og datter.

Datteren het nå Becky Skousen og hadde en god oppvekst og i utgangspunktet ikke noe ønske om å finne sin biologiske mor. Det var imidlertid noe som fikk henne til å kontakte selskapet, noe som til slutt førte mor og datter sammen igjen.

43 år etter at Becky Skousen og Robin Adair Passey forlot sykehuset, møttes de endelig igjen i en terminal på Sky Harbor International Airport.

Se en nyhetsreportasje om den rørende gjenforeningen i videoen rett nedenfor.