Rugby-stjerne funnet død etter blodig voksenlek

18/07/2022 10:06

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Den tidligere rugbystjernen Ricky Bibey fra England er funnet død på et eksklusivt hotell i Firenze sammen med en kvinne som var dårlig forberedt.

En tragedie har rammet det engelske rugbysamfunnet etter at det søndag ble klart at den tidligere stjernen Ricky Bibey har gått bort i en alder av 40 år.

Omstendighetene rundt dødsfallet er mildt sagt kontroversielle.

Bibeys lik ble funnet søndag morgen på det eksklusive Hotel Continentiale i Firenze, og ved hans side lå en kvinne - antagelig hans partner - som var hardt skadet, men i live.

Det samme var Bibey - først oppfattet politiet saken som et tilfelle av banal vold, men lener seg nå mer mot det faktum at det er et sexspill der partene har måttet påføre hverandre smerte.

Det var imidlertid sannsynligvis ikke skader på Bibeys kropp som kostet ham livet, forteller en politikilde til flere engelske medier:

- Mannen ble funnet med en rekke kutt, merker og andre skader på kroppen - og det hadde kvinnen også, selv om hun var enda mer forberedt. Mannen ser ut til å ha fått et slags anfall.

– Det er blod i rommet, og etterforskerne jobber der nå mens kvinnen blir kjørt til sykehus for behandling.

– Tilstanden hennes er alvorlig, men stabil, og skadene er ikke livstruende. Vi håper å kunne avhøre henne senere i dag, sier kilden.

Ricky Bibey, som spilte fremover i sin aktive karriere, fikk tre landskamper for England, og han spilte for flere lag i den sterke engelske superligaen - sist Wakefield Trinity Wildcats, som beklaget tapet på sosiale medier:

"Trinity er misfornøyd med å høre om passeringen av den tidligere rekvisitten Ricky Bibey, som fylte 40 år."

"Ricky spilte for Trinity mellom 2007 og 2009 og 60 kamper."

"Vi sender våre kondolanser til Rickys familie og venner i denne vanskelige tiden."