Russland: Vi er klare for fred

16/06/2022 15:10

Emma

Utland
Vladimir Medinsky / Foto: Shutterstock
Vladimir Medinsky / Foto: Shutterstock
Russlands sjefforhandler har virkelig gode nyheter.

Krigen i Ukraina har kostet mange tusen mennesker liv og millioner flere har måttet forlate sine hjem og flykte til andre deler av landet eller til helt forskjellige land; som Polen, Romania og så langt unna som her til Danmark.

De fleste er derfor nok enige om at krigen skal stoppes så snart som mulig, men dessverre er det ikke så enkelt.

Tidligere har Ukraina og Russland flere ganger forsøkt å forhandle om fred, men de har tilsynelatende ikke klart å komme til enighet, og derfor har det ikke vært noen forhandlinger på flere uker.

Nå har imidlertid Vladimir Medinsky, en russisk politiker og sjefsforhandler for landet, kunngjort at det er håp fremover.

Det skriver TV 2

Han har uttalt at Russland er klar til å gjenoppta fredssamtaler med Ukraina, og ifølge ham er det faktisk Ukrainas feil at krigen fortsetter å rasere.

Han har derfor forklart at Russland ikke har fått svar fra Ukraina på deres tilbud om å forhandle fred.

Samtidig har han ifølge Reuters uttalt at det er Ukraina, som var skylden for at landene ikke kom til fred i de tidligere forhandlingene.

Ukraina mener imidlertid at dette skyldes at Russland ikke kan akseptere Ukrainas krav, som blant annet sier at Russland må trekke seg helt ut av Ukraina.

 

 

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.