Sann tragedie: 3 år gammel gutt mister livet på bursdagen sin

03/06/2023 05:30

Emma Sletta

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
Det er virkelig hjerteskjærende.

En tragisk hendelse skjedde da en 3 år gammel gutt ved navn Josiah Toleafoa mistet livet den dagen han skulle feire sin tredje bursdag.

Den lille gutten og familien hans var på parkeringsplassen til Play City, et innendørs lekeland. Et sant paradis for små barn.

Dessverre var det også her tragedien skjedde.

En bil traff Josiah.

Øyenvitner til tragedien forteller hvordan hans ulykkelige mor skrek og gråt hysterisk da ambulansepersonell forsøkte å redde livet hans. Dessverre overlevde ikke Josjia. Han døde på Rady Children's Hospital.

Familiens liv blir snudd på hodet på et blunk. Det som skulle ha vært en gledens dag, ble den verste opplevelsen i deres liv. Deres lykke ble erstattet med sorg og deres verden knust i tusen biter.

Den 36 år gamle sjåføren som drepte Josiah, hvis identitet ennå ikke er bekreftet, var angivelig ikke narkotika eller alkohol. Han ble igjen på ulykkesstedet og samarbeidet med myndighetene, og årsakene til tapet av kontroll over bilen er ennå ikke bekreftet.

Familiemedlemmer har startet en GoFundMe for å hjelpe Josiahs mor og far med begravelsesutgifter.

"Josiah brakte familien sammen - hans utrolige SMIL, KJÆRLIGE HJERTE brakte ganske enkelt glede inn i ethvert rom. Det var ikke tid til å se ham gjøre fantastiske ting. Jeg VET at han ville ha gjort en forskjell i verden," skrev guttens tante, Tatiana Toleafoa.

"Vi gjør dette gofundme for å hjelpe med min søte nevøs begravelsesutgifter og tjenester for den lille engelen som berørte så mange liv på så mange forskjellige måter før han ble kalt til himmelen. Ethvert beløp av penger ville hjelpe, noe. Vi er så takknemlige for å ha en kjærlig familie og venner som er med oss og elsker oss gjennom denne forferdelige tragedien, og ønsker å kunne legge ham til hvile for å si farvel og aldri glemme den lille gutten som elsket med et stort hjerte," står det på siden.

Eieren av Play City donerte umiddelbart 2000 dollar til Josiahs familie, og utleieren matchet også donasjonen hans.

Så langt er ingen pågrepet.