Servitør lager papirlapp med beskjed til 11 år gammel gutt: Når hun ser reaksjonen hans, ringer hun til politiet

13/07/2021 14:20

Emma Sletta

Utland
Den 11 år gamle gutten satt helt stille med familien da servitøren valgte å gjøre noe.

Flavaine Carvalho jobber som servitør på mrs. Potato restaurant i Ohio, USA.

Det var på vakt da hun hadde en opplevelse som fikk henne til å reagere.

Hun sier dette i en video som er delt av 9News.

Ved et av bordene i restauranten satt en 11 år gammel gutt med familien sin, som besto av far, mor, lillesøster og gutt selv.

Resten av familien spiste og koste seg, men den lille gutten var helt stille og tallerkenen var tom. I tillegg bemerket Flavaine at gutten hadde blåmerker i ansiktet og armene.

Foreldrene bestilte bare én barnemeny, og la til at gutten ville spise noe når de kom hjem. Ikke engang et glass vann, fikk Flavaine lov til å servere gutten.

Derfor valgte Flavaine å skrive et spørgsmål på et papir. Hun plasserte seg bak foreldrene og plukket opp papiret slik at bare gutten kunne se den. Da den 11 år gamle gutten leste meldingen, nikket han straks til Flavaine.

"Trenger du hjelp?"

På notatet som fikk den lille gutten til å svare, hadde tjeneren skrevet: 'Trenger du hjelp?'

Flavaine ringte straks politiet, som ankom stedet. Deretter forklaret politiet at guttens liv hadde vært ren tortur med mishandling og juling.

Flavaine vil ikke bli beskrevet som en helt. Den sanne helten er derimot den lille gutten, sier hun.

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.