Silas Holst i sorg: Han er borte

30/9/20 17:51

Emma Sletta

Utland
Foto: Birgitte Carol Heiberg/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix
Foto: Birgitte Carol Heiberg/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix
Den danske «Skal Vi Danse»-stjernen Silas Holst i sorg.

Om et øyeblikk vil seerne kunne oppleve dans og TV-stjerne Silas Holst når han trekker på seg danseklærne sine og blir en av danserne som deltar i programmet Dancing with the Stars.

Silas Holsts far ble diagnostisert med Alzheimers for noen år siden. I dag er sykdommen så avansert at faren ikke kan gjenkjenne sin egen sønn. Det skriver Billed Bladet.

"Jeg kjenner deg ikke"

I TV3-programmet "Til middag på" silas Holst ærlig sier at det var for farens 75-årsdag at han først opplevde at hans far ikke kjente ham igjen.

"Jeg kjenner deg ikke, hvor er min sønn, Silas," forklarer Silas, hadde faren forvirret spurt når han ikke kunne kjenne sin egen sønn.

I "Til middag på" er det gjester Katerina Pitzner, Claire Ross-Brown og André Babikian som vil besøke Silas Holst hytte. På sin Instagram har danseren ertet programmet, og i klippet kan du også se at "Silas åpner opp en mørk periode i livet" når han snakker om farens demens.

"Min far ble diagnostisert med Alzheimers, og min første tanke var: 'Jeg lurer på hvordan jeg skal ta det den dagen når han ikke kjenner meg lenger?'" sier han rundt middagsbordet.

Silas mange følgere på Instagram sender masse kjærlighet i hans retning, og det er ingen tvil om at det er mange som synes hans ærlighet er frigjørende.

"Ohr Silas, hvis noen gjør en forskjell det er pokker deg. Du er helt fantastisk, elsker din måte å være, elsker deg "bare" er deg selv. Og den kvelden du skapte er akkurat som en kveld med moro."

"Sitter og ser til middag på, og blir måtte sende deg denne meldingen. Silas, du vil bli husket som et godt og likeverdig menneske."

 

 

Søsteren blir ukomfortabel av at paret dusjer sammen.
Tre bestevenner gjorde et lite klassisk dørtriks, men det hele endte tragisk da de valgte feil hus å gjøre det på.