Sint kunde deler bilde: Nå beklager supermarkedet

21/08/2022 10:30

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En misfornøyd kunde har delt et bilde fra et supermarked, som nå har unnskyldt for problemet.

Et populært supermarked i Hull har måttet beklage overfor sine kunder etter å ha blitt hardt rammet av mangel på varer.

Morrisons, på Holderness Road, har beklaget at de gikk tom for salat i løpet av helgen, forårsaket av «lav tilgjengelighet». Videre var det også tomme hyller å finne når det gjelder både kjøtt og fjærfe.

"På grunn av forstyrrelser i forsyningskjeden vår har vi lav salattilgjengelighet. Beklager ulempene og takk for din forståelse," les et notat som hilste kunder da de kom inn i supermarkedet.

Kundene har imidlertid ikke vært helt fornøyde med at det ikke har vært mulig for dem å handle dagligvarer på Morrisons supermarked.

"Du forventer at de store supermarkedene har denne typen ting på lager. Det er bekymringsfullt at de ikke en gang kan få det grunnleggende som salat og kylling inn," sier en misfornøyd kunde til Hull Live.

"Det er ikke verdens ende, men når du velger frosne varer og hermetikk i stedet," sier det virkelig noe om hvor vi skal. Uansett hva problemet er, må det løses.

Foto: Privat

Krigen i Ukraina og en rekke andre kriser, inkludert flom i Spania, har reist frykt for matmangel.

I forrige måned forsikret den britiske regjeringen landets innbyggere om at det var iverksatt en rekke tiltak for å redusere virkningen på matforsyningskjedene.

Supermarkedkjeden Co-op har nylig bekreftet at det er svært vanskelig å få tak i ferske forsyninger av både salat og olje. Det er krigen i Ukraina som har ført til mangel på matolje, mens de siste flommene i Spania har fått skylden for de reduserte forsyningene av salat.

I forrige måned ble det også rapportert at streiker i Spania er skylden for det økte presset på forsyninger av frukt, grønnsaker og salat. Spania er en av de store leverandørene av frukt og grønnsaker til blant annet Norge.