Sint mor deler bilde av rare menn på toget: "Jeg håper konene dine ser dette"

12/09/2022 07:58

Emma

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
Britiske Bryony Esther hadde en opplevelse på toget som gjorde henne rasende.

Britiske Bryony Esther har delt en selfie på Facebook, som har tiltrukket seg mye oppmerksomhet på de populære mediene de siste dagene.

På bildet ammer Bryony Esther sin lille datter på et tog. I bakgrunnen kan du se flere kjøretøy og mange mannlige passasjerer som sitter rundt setene.

Det skriver British Metro.

Dette har fått den unge trebarnsmoren til å rasere:

"Måtte stå opp på toget mens jeg ammet babyen min, takket være den nydelige gjengen med sjarmører som prioriterte posene og rullende kofferter. Det suger. Pluss syklisten med en smart sykkel som fortsetter å krasje inn i meg har sittet i det deaktiverte setet. Vennligst del dette fordi jeg ville elske det hvis deres mødre, kjærester og koner ser hvordan de oppfører seg."

Siden hun delte bildet på Facebook lørdag 15. juli, har innlegget gått viralt med mer enn 26 000 aksjer, 7000 likes og mange kommentarer fra andre brukere.

I kommentarfeltet sier Bryony Esther at hun ikke ba noen om å flytte, men det var tydelig at hun ammet.

Flere Facebook-brukere støtter moren og sier at de har opplevd noe lignende selv:

– Jeg husker mange togturer der jeg reiste meg og ammet mens jeg var tungt gravid. Det er ingen god følelse. Jeg er lei for at du måtte oppleve det samme.

"Jeg har sittet på en koffert i en døråpning på et tog før og ammet. Ingenting sjokkerer meg lenger. Noen mennesker er rett og slett uvitende."

Andre mener at Bryony Esther burde ha tatt saken i egne hender:

– Det er forferdelig, ja. Men kom igjen, bare be om setet, din sterke kvinne. Jeg gjør dette når jeg føler at jeg trenger det mer. Jeg har ikke fått avslag ennå, skrev en bruker.