Sjalu mann hyret privatetterforsker for å følge etter kona hans og gjorde en sjokkerende oppdagelse

Privatfoto

Han fikk seg et sjokk da han oppdaget hva kona drev med.

En mann fra Utah i USA hadde en prikkene følelse av at hans 33 år gamle kone i hemmelighet var i et forhold med en annen mann.

Derfor hyret han en privat etterforsker for å følge sin kone slik at han kunne bekrefte eller avvise mannens mistanker og deretter fortsette med livet sitt.

Les også

Var ikke på menyen: Kvinne gjør bisart funn i pizza

Det skriver Mirror.

Privatetterforskeren fulgte Amber Telford og mistet kjeven, for å si det mildt, da han fant ut hvem hun hadde sex med i skjul.

Detektivens 17 år gamle sønn var "den andre mannen".

Telford og tenåringen hadde sex i øvingsrommet der hun jobbet som danseinstruktør på den tiden, og hjemme hos moren.

Kvinnen, en tidligere cheerleader, ble arrestert kort tid etter og fengslet for å ha sex med en mindreårig. Ifølge rettspapirer begynte forholdet mellom de to da hun kjøpte klær til den unge mannen og betalte for en tur til Disneyland.

«Hun begynte å flørte med tenåringen, og det utviklet seg senere til et seksuelt forhold som fant sted i hennes eget hus, morens hjem og også i en bil som tilhører Amber», står det.

Amber Telford beskrives også som å plukke opp den 17 år gamle detektivens sønn fra bilen sin midt på natten, og deretter kjørt til forskjellige områder for å ha sex.

Den utro kvinnen, som nå er mannens ekskone, ble dømt til 30 dagers fengsel og 150 timer samfunnstjeneste. Hun er også registrert som seksualforbryter.

Les også

Nybakt far prøver en dag som gravid: Gikk ikke som forventet i det hele tatt