Sjalu mann hyret privatetterforsker for å følge etter kona hans og gjorde en sjokkerende oppdagelse

23/08/2021 13:07

Emma

Utland
Privatfoto
Privatfoto
Han fikk seg et sjokk da han oppdaget hva kona drev med.

En mann fra Utah i USA hadde en prikkene følelse av at hans 33 år gamle kone i hemmelighet var i et forhold med en annen mann.

Derfor hyret han en privat etterforsker for å følge sin kone slik at han kunne bekrefte eller avvise mannens mistanker og deretter fortsette med livet sitt.

Det skriver Mirror.

Privatetterforskeren fulgte Amber Telford og mistet kjeven, for å si det mildt, da han fant ut hvem hun hadde sex med i skjul.

Detektivens 17 år gamle sønn var "den andre mannen".

Telford og tenåringen hadde sex i øvingsrommet der hun jobbet som danseinstruktør på den tiden, og hjemme hos moren.

Kvinnen, en tidligere cheerleader, ble arrestert kort tid etter og fengslet for å ha sex med en mindreårig. Ifølge rettspapirer begynte forholdet mellom de to da hun kjøpte klær til den unge mannen og betalte for en tur til Disneyland.

«Hun begynte å flørte med tenåringen, og det utviklet seg senere til et seksuelt forhold som fant sted i hennes eget hus, morens hjem og også i en bil som tilhører Amber», står det.

Amber Telford beskrives også som å plukke opp den 17 år gamle detektivens sønn fra bilen sin midt på natten, og deretter kjørt til forskjellige områder for å ha sex.

Den utro kvinnen, som nå er mannens ekskone, ble dømt til 30 dagers fengsel og 150 timer samfunnstjeneste. Hun er også registrert som seksualforbryter.

 

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.