Sjokkerende video: MMA-fighterens nese brekker på grusomt vis

04/08/2022 13:08

Emma

Utland
Foto: Instagram
Foto: Instagram
"Den verste brukne nesen du noensinne vil se."

Dagens advarer mot voldsomme bilder i artikkelen.

MMA-bokseren Blake Perry brakk nesen på en grusom måte forrige helg.

Allerede i første runde av kampen fikk den hawaiiske MMA-fighteren et kne i ansiktet fra motstanderen, Marcel McCain. Det skjedde på Urijah Fabers A1 Combat 4 i Stockton, California.

Det skriver The Mirror.

Britiske medier har beskrevet det som «den verste brukne nesen du noensinne vil se». Likevel var det ikke nok å slå ut den 27 år gamle MMA-fighteren.

Til overraskelse for både publikum og dommeren ønsket han å fortsette - faktisk insisterte han på det. Men uten hell. Kampen ble stoppet etter første runde.

 sosiale medier har han delt videoer fra ringen og etter kampen, hvor han - uten anestesi - får nesen satt på plass av en lege.

Til innlegget skriver han: "Dessverre ville legen ikke la meg fortsette andre runde av kampen min i går kveld. Med all respekt for min motstander Marcel [...]."

"Takk til alle dere som har sjekket om jeg har det ok. Jeg er på bedringens vei og har allerede booket en kamp for kommende helg." konkluderte den 27 år gamle MMA-fighteren.

Se videoene her.

Kommentatorer på A1 Combat 4 roste ham for den utrolige motstandskraften han viste i det som var den andre profesjonelle kampen hans i karrieren.

Og fansen hans var helt enige i det.

"Du er en tøff spiker", skrev en fan til Instagram-innlegget.

En annen skrev: "Mester".