Sjokkert etter tur på toalettet: Plutselig kom en uventet gjest gjennom røret

27/01/2022 09:34

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Plutselig var personen ikke alene i rommet.

Asia er kjent for å ha et eksotisk klima som fører til mange dyr du ikke er vant til å se i for eksempel i Norge og Nord-Europa. 

Det måtte en britisk turist også erfare under en ferie i Thailand.

En firfirsle kom plutselig ut av selve toalettet.

Den giftige reptilen dukket opp fra rundt U-svingen i Thailand i forrige uke.

Opptakene viser det tungende dyret som dukker opp gjennom røret ut av toalettet før det til slutt klemmer hele kroppen inn i bollen og ser seg rundt i rommet.

Jason Kingman, fra Gravesend, Kent, ble forferdet da han fant dyret stirre tilbake på ham i Pathum Thani 21. januar 2022.

37-åringen og samboeren Chantima Chairisuk (45) så på hvordan skapningen brukte tre minutter på å stirre på dem før de snudde seg og forsvant tilbake i avgrunnen.

Jason, som er på ferie, sa at det var det merkeligste han noen gang hadde funnet på et toalett.

Han la til, ifølge Metro:

"Kjæresten min ringte meg og sa at noe skittent beveget seg på toalettet. Jeg trodde "dette er rart", og jeg trodde aldri det ville være en firfirsle. Jeg ble veldig overrasket da jeg så hva det var. Det er mange av dem som bor i hagen vår, men dette var første gang jeg har sett en på toalettet vårt.

Chantima la til at hun brukte toalettet da hun så en mørk figur bevege seg inne i den.

Privatfoto

Privatfoto

Hun forlot deretter telefonen i opptaksmodus mens hun ringte Jason for å sjekke ut det bisarre elementet, som senere viste seg å være en asiatisk firfirsle.

Selv om dyrene generelt er sjenerte, er de aggressive når de er truet og har en mildt giftig bite, som kan bære skadelige bakterier til mennesker.