Skole tvinger 6 år gammel gutt til å spise alene: Bestefar raser over sak

01/06/2021 14:45

Emma Sletta

Utland
«Er det noen som vil hjelpe meg med å få de ansatte til å innse hvor upassende dette er», skriver guttens bestefar.

Alle foreldre vet at morgener kan være en kamp. Det må kle på seg, du skal spise frokost, pusse tennene og så videre. Alt dette bør fortrinnsvis gjøres ganske greit, slik at barn til slutt kan leveres i tide i institusjoner og skoler.

En amerikansk mor ved navn Nicole vet alt om dette, og spesielt en opplevelse har skrevet seg ut i minnet.

Skriver Newsner.

Da hennes 6 år gamle sønn Hunter ble overlevert litt for sent en dag, hadde hun forventet at sønnen skulle vite at det ikke var greit. At det er viktig å dukke opp i tide.

Derfor fikk hun også litt av et sjokk da hun kom senere på dagen for å hente sønnen sin.

Alene i kantinen

Her fant Nicole sønnen Hunter sittende alene ved et bord i skolekantetten med en pappvegg foran seg. Skolepersonalet hadde satt ham isolert fra vennene sine.

"Dette er barnebarnet mitt, Hunter. Han går i første klasse. Noen ganger starter ikke morens bil. Noen ganger er han noen minutter for sen på skolen. I går var han et minutt for sent ute, og det var dette synet som møtte moren hans - de gjør det for å straffe ham. De har gjort dette mot ham seks ganger. De håner ham foran de andre elevene. Rektor er ansvarlig for dette. Moren hans fant ham gråtende. Er det noen som vil hjelpe meg med å få de ansatte til å innse hvor upassende dette er?» skrev Hunters bestefar på Facebook etterpå.

Om det var mulig å komme gjennom til de ansatte, rapporterer ikke historien. Men innlegget fikk oppmerksomheten til media og mennesker. En bil ble donert til Hunters mor slik at de i fremtiden ikke ville risikere å komme for sent igjen.