Skolestart: Mamma forbereder sønnen sin på skoleskyting

18/08/2022 07:56

Emma

Utland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En mor har delt det hun beskriver som en «forferdelig virkelighet» etter å ha lært sin 5 år gamle sønn hva han skal gjøre i tilfelle av en skoleskyting.

Cassie Walton, som kommer fra Oklahoma, USA, har forklart sønnen Weston hvordan han skal håndtere og bruke sin Bulletproof Spider-Man-ryggsekk i tilfelle en skoleskyting.

Dessverre er det flere foreldre, inkludert Cassie, som føler seg tvunget til å kjøpe skuddsikre ryggsekker til barna sine. Det kommer i kjølvannet av den forferdelige skoleskytingen på Robb Elementary School i Uvalde, Texas, der 19 barn og to voksne døde.

Det skriver Unilad.

"En stemme over intercomen lyder: 'Dette er ikke en øvelse. Alle går inn i hjørnet og er stille og rolig'. Hva gjør du?" sier Cassie til sønnen i en video hun delte på TikTok.

Weston følger hennes retninger, og derfor plasserer han seg i hjørnet og holder seg rolig. Etter det sier moren hans: "Vis meg nå hvordan jeg bruker den skuddsikre ryggsekken din."

Den lille gutten som sitter i hjørnet av rommet holder deretter opp Spider-Man-ryggsekken, som han bruker til å dekke hodet og overkroppen.

Cassie stiller ham så et oppfølgingsspørsmål: "Hvis læreren din sier: 'Weston, du trenger ikke ryggsekken din. La oss gå inn i hjørnet'?"

Weston forteller moren, hva han i en slik situasjon han vil svare: "Nei. Jeg trenger det. Det er skuddsikkert."

Mens videoen fortsetter, blir Weston satt gjennom en rekke andre øvelser basert på instruksjoner fra Cassie.

På et tidspunkt spør hun sønnen sin: "Hvis politiet er utenfor døren, men skytteren er i klasserommet ditt og de roper: 'Er det noen der inne?' - hva gjør du?"

Weston svarer med å si "Jeg er her", men moren stopper ham umiddelbart og sier: "Absolutt ikke. Du sier ikke et ord."

Siden videoen har blitt delt på sosiale medier, har den blitt sett mer enn 7,2 millioner ganger. I tillegg har det også gitt ganske mange kommentarer fra menneskene som har sett det.

"Det beste rådet hun hadde: «Løp så langt vekk fra skolen som du kan løpe»", skrev en person.