Sønn tar bilde av foreldrene som holder hender for aller siste gang: Historien er rørende

11/11/2022 07:55

Emma

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
De fleste har mistet noen de ikke kunne forestille seg å leve uten. Det er det samme i denne historien, for et ektepar som bare måtte se hverandre en siste gang.

58 år gamle Jim Minnini fra Brockville, Ontario, ble sendt til sykehuset etter at kreften i lungene kom tilbake for tredje gang.

Denne gangen var det ikke mye håp, det var bare et spørsmål om tid før han døde.

Samme dag som han ble innlagt på intensivavdelingen, fikk hans kone, Cindy, hjertestans. Hun ble fraktet til sykehuset, men ikke på samme sykehus som sin døende ektemann.

Deres ødelagte sønner, Chris og Matthew, måtte pendle mellom sykehusene for å få så mye tid med begge foreldrene som mulig.

Da Jim hørte om sin kones tilstand, visste han at han måtte se henne. Han var ikke i stand til å snakke og brukte flere timer på å skrive en til sykepleierne om at han ønsket å se sin kone.

Personalet forsto at de måtte bringe paret sammen.

– Det var et enkelt valg å ta. Vi måtte bringe disse to menneskene sammen, spesielt når begge var veldig, veldig syke. Sier Dr. Chris Parker, som jobber på sykehuset der Jim ble innlagt på sykehus.

Når Cindy var i stabil tilstand, ble hun overført til samme sykehus som mannen sin. Jim var våken da Cindy ble flyttet inn på rommet sitt. Han holdt hånden hennes mens hun sov.

I tiden det tok for Cindy å våkne, hadde hennes elskede ektemann gått bort.

Foto: Privat

Sønnen Chris tok bilder av foreldrene slik at Cindy kunne få et minne om deres triste, men veldig vakre siste øyeblikk.

– Pappa ville bare holde ut til mamma kom hit. Han ville ikke dø før han sa farvel til henne. Det var alt han ønsket. Det melder Chris, ifølge Sosialnytt.

Cindy Minnnini er nå hjemme og restituert. Å se et bilde av henne og Jim i hans siste øyeblikk har hjulpet henne med å finne fred.

Læs også:

Svært få vet: Dette betyr fargen på kjøkkensvampen Ikke mange er klar over at farge faktisk har en betydning.
Hudlege advarer: Ny hårtrend kan gi livslange konsekvenser Sommerens hårtrend er oppkalt etter skandinaviske kvinner, men du må vurdere hva du gjør med hodebunnen, sier en hudlege.