Sønnen kom hjem med disse merkene på kinnet: Hun hadde vanskelig for å tro på barnehagens forklaring

27/07/2021 09:09

Emma Sletta

Utland
– Det er ganske skummelt for meg som forelder, fordi jeg blir nøt til å gå på jobb, sier den unge moren.

Den amerikanske moren Elizabeth O'Rear fikk litt av et sjokk, da hun på mandag skulle hente hennes 1 år gamle sønn. Det skriver nyheter nbcdfw.com.

Den 21 år gamle moren hadde nettopp hentet sønnen i barnehagen i Nord-Texas, men da de kom hjem, la hun merke til hvordan guttens ansikt begynte å svulme og få røde merker.

"Det begynte å se ut som en hånd mer og mer, så jeg ringte til moren min og fortalte henne at dette så rart ut."

Elizabeth tok straks sønnen til akuttmottaket fordi merkene sakte ble mer røde og lilla, og til slutt så det ut som en hånd fra en voksen. Tre dager senere var de fortsatt synlige.

Da moren ba barnehagen om en forklaring, ble det sagt at et annet to år gammelt barn hadde slått den ett år gamle sønnen, som hetter Dakota.

Elizabeth fant det veldig vanskelig å tro på, og hennes mistanker ble bækreftet da barnehagen senere endret sin forklaring til myndighetene som ble kontaktet av sønnens bestemor.

Her var begrunnelsen nemlig at skaden hadde skjedd da gutten falt på et leketøy.

Jeg vil at de skal vise meg leketøyet han falt på, eller gutten som skulle ha slått han. Jeg håper historien er sann, men akkurat nå ser den ut som et håndavtrykk, sier Elizabeth O'Rear.

Hun forstår at barn blir skadet, men denne skaden føles fortsatt feil, sier hun.

Myndighetene etterforsker nå, men i mellomtiden har moren holdt gutten hjemme og laget en Facebook-side for å advare andre mot å bruke barnehage:

«Hvis dette var vold, er det ganske skummelt for meg som forelder fordi jeg må jo på jobb.»