Sykdom får kvinnen til å tro at hun lever på 1970-tallet

07/11/2022 13:49

Emma Sletta

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
En kvinne fikk en alvorlig traumatisk hjernesykdom som fikk henne til å tro at hun levde på 1970-tallet.

Alison Winterburn, som ikke kunne kjenne seg igjen i speilet, var i fullstendig sjokk over inflasjonen, så mye at hun ikke kunne se i avisen.

Hun trodde ærlig talt at hun var yngre og levde på 1970-tallet, selv om året var 2012 og hun var 51.

"Jeg var virkelig sjokkert over å se en middelaldrende kvinne som så på meg i speilet, og ikke den unge kvinnen jeg ventet." Alison Winterburn rapporterer, ifølge LADbible.

"I lang tid tillot jeg ikke mannen min å kjøpe avisen fordi jeg ble skremt av de stigende prisene."

"Jeg kunne ikke helt forstå tidsspranget mellom epoken jeg trodde jeg levde i og min virkelighet i det tjueførste århundre."

Alison, fra Wilmslow, følte seg dårlig i oktober 2012 da familien innså at hun hadde språkvansker og ikke kunne opprettholde øyekontakt.

Mannen hennes, Ray, tok henne med til sykehuset, hvor legene fortalte henne at hun hadde akutt hjernebetennelse.

Selv om hun tok medisiner for å bli kvitt viruset, har frontallappen hennes blitt skadet, som senere har forandret livet hennes.

"Da jeg kom hjem etter å ha tilbrakt tre uker på sykehuset, var det skumleste at sykdommen hadde gjort at jeg ikke husket noe."

Hun er fortsatt i ferd med å komme seg etter viruset, og selv om det blir bedre, kan hun fortsatt ikke jobbe. Hun får god hjelp av mann og barn, men livet er fortsatt annerledes.