Sykepleier finner lapp i frontruta: Etter å ha lest den tør hun ikke lenger å komme på jobb

06/04/2024 06:00

Sofie

Utland
Genrefoto: Shutterstock
Genrefoto: Shutterstock
Nå deler hun historien med omverdenen.

En sykepleier fra Glasgow fikk en uhyggelig start på sin første dag på jobb etter seks ukers sykemelding da hun fant et trusselbrev festet til bilen hennes.

Den håndskrevne lappen inneholdt advarsler og trusler om gjengjeldelse for angivelig parkering på andres tildelte plass.

Den anonyme avsenderen klarte å skape stor bekymring for sykepleieren ved å gjøre det klart at de var godt informert om hennes yrke og biltype.

"Dette er til vakthavende sykepleier. Parker din Audi på din egen parkeringsplass," heter det i brevet, som også truet med involvering av myndighetene og bruk av bilklo som straff for overtredelsen.

Økningen i aggressivitet i brevets tone var tydelig:

"Vi er bare lei av at du parkerer på plassene våre. Vi er spente på å se hva som skjer. Hold øynene åpne."

Disse ordene gjorde sykepleieren rystet og usikker på sikkerheten hennes da hun gjenopptok arbeidet på sykehuset.

Under et intervju med Glasgow Live delte sykepleieren, som ønsker å være anonym, sin erfaring og forklarte at parkeringsplassen ofte er forvirrende og uregelmessig brukt av beboere.

"Jeg leste den mens jeg sto foran bilen og så meg rundt for å se om noen var der. Parkeringsplassen var praktisk talt tom fordi alle var på jobb," forklarte hun. Bekymringene fortsatte inn på arbeidsplassen, hvor hun følte seg urolig gjennom hele skiftet.

Hun visste ikke hvem plassene tilhørte da det tilsynelatende ikke er noen fast tildeling eller nummerering som påstått i brevet. Dette førte til at sykepleieren tok kontakt med politiet for å anmelde hendelsen.

En talsperson for politiet bekreftet overfor Glasgow Live at de hadde mottatt en melding om hendelsen på Great Western Road i Glasgow og understreket at etterforskningen fortsatt var i startfasen.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.