Tenåring arrestert etter forsøk på ran: Tok av masken i butikken og sa at det var en "prank"

08/11/2022 11:06

Sofie

Utland
OBS: Arkivbilde/Foto: Shutterstock
En tenåring har blitt siktet for væpnet ran etter at han ble tatt på overvåkning, og valgte å ta av seg masken og si at han filmet en YouTube video.

Mens tenåringen blir arrestert og siktet for ranet, hevder han at han bare filmet en video for YouTube, og det var bare for moro skyld, men politiet kjøper ikke den unnskyldningen. 

Overvåkningsopptak fra en vapebutikk i Georgia, USA, viser en maskert mann som kommer inn i butikken med noe som ser ut som en ekte pistol.

Ting tar imidlertid en vending når den maskerte mannen begynner å le, tar av seg masken, legger fra seg pistolen og begynner å si at det hele var “bare for moro skyld” mens han blir fortalt “heii, det er ikke gøy”.

Han velger da å forlate butikken uten å stjele noe eller skyte på noen. Foruten butikkmedarbeideren, som var redd for livet. 

Siden han valgte å kaste masken på kamera, tok det ikke lang tid før politiet fant mannen.

Unilad skriver at den 18 år gamle raneren er en ung fyr ved navn Brandon McMahon, som hevder det hele var for moro skyld. 

Cherokee County Sheriff’s Office, sier at de ikke tror på historien hans om at han bare ønsket å filme en video. 

De tror det var et skikkelig ransforsøk, men han fikk kalde føtter i siste liten og forsøkte å redde det. 

De sier også at de fant en .357 magnum i leiligheten hans, men ikke noen ‘airsoft-våpen’ som den unge mannen hevdet han hadde brukt.