Tenåring voldtatt av familie for å 'holde blodet rent i tilfelle dommedag'

14/09/2022 13:00

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
10 medlemmer av en polygam gruppe ble angivelig presset inn i barneekteskap, voldtekt og overgrep av den såkalte 'Kingston Group'.

Traumatiserte kvinner og jenter sier de angivelig ble tvunget til å ha sex med familiemedlemmer for å holde blodet «rent» for å være klare for dommedag, ifølge rettsdokumenter.

Det skriver Dailystar.

Tiltalen kommer fra 10 tidligere medlemmer av gruppen som sier de ble tvunget til å gifte seg som barn.

De sjokkerende påstandene er rettet mot gruppens leder Paul Eldon Kingston og 21 andre; De inkluderer blant annet sexhandel, seksuelle overgrep og overgrep mot barn.

"Husmødre blir lært av fødselen at deres primære hensikt i livet er å være lydig, en lydig kone, og å føde så mange barn som mulig," sa rettssalen.

Angivelig har gruppen som mål å beholde 'rent Kingston-blod' ved å arrangere ekteskap mellom søskenbarn og annen nær familie.

Gruppen forteller også angivelig sine medlemmer at ekteskapet bare er mellom hvite mennesker, og at bare rent blod ville overleve en dommedag.

"Det er en vanlig og forsettlig praksis i Ordenen å kreve at jenter og kvinner underkaster seg sine ektemenn seksuelt, selv om den seksuelle underkastelsen er mot deres vilje, fordi det å få barn resulterer i arbeidere til fordel for Ordenen," hørte retten.

5 av kvinnene som har saksøkt har saksøkt for å ha blitt tvunget inn i ekteskap og voldtatt av sine ektefeller.