Tenåringsgutt løper og tar tak i en eldre kvinne utenfor en butikk: Se det vitnet filmet

11/02/2021 11:49

Emma

Utland
Det er dessverre sånn at jo eldre man blir jo svakere blir kroppen, og det blir vanskeligere å ta seg fra det ene stedet til det andre.

En 17 år gammel gutt i USA, la merke til en eldre dame utenfor det amerikanske fenomenet Doller Store. Den eldre damen hadde vanskeligheter med å ta seg frem med hennes shopping poser. 

Den 17 år gamle gutten tvilte ikke et sekund og løp bort til damen. Han tok henne i armen og hjalp henne med å bære varene bort til bilen hennes. Gutten fra Atlanta motbeviste alle fordommer om at unge gutter er late og ikke bryr seg om deres medmennesker, da han var den eneste som hjalp den eldre damen.

Det han ikke viste var at moren hans hadde filmet hele hendelsen, da hun hadde blit så rørt over at sønnen hennes gjorde dette for den eldre damen. 

Moren delte videoen på facebook, og siden har den spredd seg som ild i tørt gress, da alle syntes at den 17 år gamle gutten er et forbilde for hvordan dagens unge burde være. 

«Det som overrasket meg var alle som stod rundt omkring og så henne, uten å hjelpe», sa tenåringen i et intervju med  Fox5.

Se den fantastiske videoen her under.