Tidligere minister er død

19/10/2021 10:21

Emma

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Tidligere utenriksminister Colin Powell har gått bort.

Familien kunngjorde på Facebook i går at tidligere utenriksminister Colin Powell har gått bort.

Familien skriver at den 84 år gamle, tidligere utenriksministeren i George W Bush-administrasjonen, hadde blitt smittet med COVID-19 og at han har dødd som følge av komplikasjoner knyttet til infeksjonen.

Foto: Shutterstock.com

Colin Powell ble smittet til tross for at han var ferdig vaksinert.

– Vi vil takke de ansatte ved Walter Reed National Medical Center for deres gode behandling. Vi har mistet en fantastisk og kjærlig ektemann, far, bestefar og en stor amerikansk personlighet, sa familien på Colin Powells Facebook-profil.

Colin Powell var den første mørke utenriksministeren i USAs historie, og i tillegg til å fungere som utenriksminister, var han også sjef for det amerikanske militæret.

Selv om det er mange gode ting å huske Colin Powell for, vil han sannsynligvis bli husket av de fleste som mannen som uttalte at Irak hadde masseødeleggelsesvåpen, og at Saddam Hussein derfor utgjorde en stor fare.

Foto: Shutterstock.com

Disse uttalelsene viste seg å være usanne.

Colin Powell etterlater seg tre barn.

 

 

 

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.