Tiger eller leopard?: Mann død i dyrehage

10/12/2023 10:00

Mikkel Sletta

Utland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En mann ble funnet død i en stor innhegning i en pakistansk dyrehage.

Det var renholdspersonalet som i forbindelse med en rutinemessig rengjøring fant liket i Bahawalpurs Sherbagh Zoo i den østlige provinsen Punjab. 

– Da de ryddet dyrehagen og hulen, fant de dyret med en sko i munnen, sa Zaheer Anwar, en høytstående tjenestemann i Bahawalpur, ifølge CBS News 

— Personalet ble mistenksom og så fant de et lik inne i hulen, sier han.

Det er forvirring om mannen ble drept av en tiger eller en leopard. Den pakistanske tjenestemannen beskriver den store katten med et ord som i Pakistan kan bety enten tiger eller leopard. Begge dyrene finnes i Bahawalpurs Sherbagh Zoo. Lokale medier mener imidlertid å vite at det er en tiger. 

Dyreparken vet ikke hvordan mannen kom seg inn til den store katten.   

«Vår vurdering så langt er at det ser ut til å være en galning, fordi en tilregnelig person ikke ville hoppe inn i hulen. Det er en trapp bak hulen, kanskje han hoppet derfra, sier Zaheer Anwar.

Zafarullah, en tjenestemann fra redningstjenesten 1122 i Bahawalpur, sa til AFP at offerets ben var blitt alvorlig mishandlet.

«Det er ennå ikke kjent hvem han er og hvordan han havnet der. Det blir undersøkt. Kroppen så ut til å være flere timer gammel, sier Zafarullah. 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.