Tobarnsmor havnet i koma: Servitør ga henne feil ordre

05/09/2022 10:43

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En kelner tok feil av en kvinnes ordre og ga henne noe hun ikke tålte, bare en slurk var for mye for kvinnen som var nær å miste livet.

En tobarnsmor var ute og spiste på en restaurant, og den opplevelsen drepte henne nesten. 

Kelneren som kom med bestillingen hadde gjort en feil, og det sendte moren i koma.

Du lurer kanskje på hvordan en feil ordre kan gå så galt, men det er fordi moren og hennes to barn lider av en ekstremt sjelden form for allergi.

Ingen av dem kan tolerere søtningsmidler som aspartam, og hvis de bruker det, kan det ende opp med å koste dem livet. Aspartam finnes i mange matvarer, men de største dosene kommer i brus, og det er den typen ting som moren hadde blitt servert.

Hun hadde bestilt en vanlig Coca Cola, men kelneren kom i stedet med en Pepsi Max, som inneholder aspartam, og det tok ikke mer enn bare en slurk for moren å bli sendt i gulvet.

– Jeg døde nesten etter å ha drukket en pepsi max i stedet for den med sukker som jeg ba om. Jeg gjorde det til og med veldig klart at det skulle være med sukker, sier moren ifølge LadBible og fortsetter:

"Da jeg tok en slurk, kunne jeg smake at det var pepsi max, og jeg begynte å føle meg syk. Jeg ble svimmel og rommet begynte plutselig å bli mørkt," sier hun.

Tre dager i koma

Kvinnen ble senere fortalt at hun ble guidet til en stol av en venn, og etterpå kollapset hun. De ringte en ambulanse som hentet kvinnen, og hun ble deretter plassert i koma, hvor hun lå i tre hele dager.

Alt dette skjedde fordi hun nettopp hadde tatt en liten slurk av diettbrusen som kelneren feilaktig hadde gitt henne.

– Det var skummelt, sier kvinnen.

Hennes to barn lider av samme allergi, og det er rent helvete for moren, sier hun. 

Alt de forbruker må være ganske mye hjemmelaget, slik at de kan sørge for at det ikke er lagt til noe søtningsmiddel.

Elizabeth sier at hun og hennes to barn ikke har enzymene i kroppen som kan bryte ned søtningsmidler, og derfor vil det være ren gift for dem å konsumere.

Hvis de bruker søtningsmidler i mindre mengder, fører det vanligvis til at de må kaste opp umiddelbart, og de blir vanligvis veldig svimle.