Tre gutter lekte ding-dong-stikk på 'feil' hus: Det endte fatalt

02/07/2023 10:23

Emma

Utland
Foto: Rememberthe3.com
Tre bestevenner gjorde et lite klassisk dørtriks, men det hele endte tragisk da de valgte feil hus å gjøre det på.

De fleste har nok prøvd i ung alder å ringe en bjelle, for så å legge beina på nakken og gjemme seg.

Det klassiske dørtrikset er populært blant mange unge, og det er ekstremt sjelden at det går mer galt enn at du får litt kjeft fra personen som bor i hjemmet.

Dessverre takler noen mennesker pranks verre enn andre, og det merket disse tre guttene.

Bestevenner siden femte

Tre gode venner Daniel Hawkins, Jacob Ivascu og Drake Ruiz, alle 16 år, hadde vært bestevenner siden femte klasse.

19. januar 2020 hadde de tre vennene planlagt å ha det litt gøy, og de gikk rundt og ringte på folks dører, hvoretter de løp bort og gjemte seg.

På et tidspunkt kom de til et hus med LED-lys, og de var overbevist om at beboerne kunne håndtere en liten spøk, siden de sannsynligvis hadde barn.

Dessverre tok de feil.

Kom ut av kontroll

People Magazine skriver at guttene ringte på dørklokken og deretter løp inn i en venns Toyota Prius, som de kjørte bort i.

Kort tid etter var imidlertid en bil i hælene på dem, og det viste seg å være den 42 år gamle mannen som bodde i huset der de hadde ringt på.

Den 42 år gamle mannen jaget de unge mennene, noe som resulterte i at han kjørte bilen sin inn i Toyotaen, noe som fikk de unge guttene til å kjøre rett inn i et tre. De tre bestevennene mistet alle livet.

Den 42 år gamle mannen ble senere pågrepet og siktet for trippeldrap, men han erkjente seg ikke skyldig.

Guttenes familie har fortalt historien flere ganger siden ulykken, og har ved samme anledning opprettet nettsiden Rememberthe3.com til å minnes de tre unge guttene.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.