Ung kvinne klager over den klamme Airbnb-leiligheten: Så oppdager hun den pinlige sannheten

28/07/2022 07:36

Emma Sletta

Utland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Da hun så leiligheten, henvendte hun seg deretter rasende til utleieren. Kort tid etter måtte hun innrømme feilen.

En ung kvinne kunne knapt tro sine øyne da hun kom til en leilighet hun hadde leid gjennom Airbnb. Da hun gikk gjennom leiligheten, så hun at det var både skittent og ekkelt.

Selvfølgelig førte dette henne til å kontakte personen som hadde leid leiligheten til henne. Kort tid etter måtte hunden imidlertid innrømme sin feil.

Kvinnen heter Paige, og har til og med delt sin historie i en video som har blitt delt på sosiale medier TikTok. I videoen sier hun at det var «absolutt kaos» i leiligheten hun hadde leid.

Hun viser deretter en rekke bilder av både skitne klær, støvete gulv, en bakterieinfisert dusj og et ekkelt kjøleskap.

Selvfølgelig var hun ikke fornøyd med dette, og derfor valgte hun å kontakte utleier. Til utleier forklarte hun at hun aldri noensinne ville kunne sove "komfortabelt" i leiligheten.

Hun valgte å legge ved en rekke bilder for utleier slik at de selv kunne se hvilken tilstand det var i.

Foto: TikTok

Da utleier svarte henne kort tid etter, fikk hun noe av et sjokk. Det viste seg at Paige hadde gått inn i feil leilighet. Hun var derfor ikke i leiligheten hun hadde leid gjennom Airbnb.

Hun skynder seg å be om unnskyldning mange ganger til utleier, hvoretter hun fant selve leiligheten. Heldigvis viste det seg at det både var i bedre stand og mye renere enn leiligheten hun tidligere befant seg i.

Videoen har åpenbart blitt populær på TikTok, hvor den i skrivende stund har blitt sett mer enn 3,6 millioner ganger.

I kommentarfeltet er det selvfølgelig mange som lurer på hvordan hun kom inn i den første leiligheten. På samme måte er det også mange som lurer på hvordan hun ikke kunne se forskjellen mellom de to anledningene.

Andre brukere har uttrykt at det kanskje ikke er morsomt for eieren av den andre leiligheten hvis de ser hvordan det blir skammet på TikTok.

"Tenk deg at du åpner TikTok og ser noen shame leiligheten din fordi det er så utrolig ekkelt," sto det i en av kommentarene.