Ung mor kjøper frokost til hjemløs mann - etterpå får hun denne sjokkerende meldingen

05/11/2020 10:22

Emma

Utland
Da en ung kvinne kjøpte frokost til en hjemløs mann, var hun på ingen måte klar over hvor utrolig viktig hennes gode gjerning egentlig var.

Den unge moren og studenten Casey Fischer gikk forbi en kaffebar til frokost da hun så en hjemløs mann i veikanten.

Det skriver littlethings.com.

Han telte myntene sine og gikk inn i kafeen, og Fischer bestemte seg umiddelbart for å betale for frokosten sin og tilby ham selskap.

"Fordi han kanskje bare har en dollar i pennies, kjøpte jeg ham kaffe og en bagel og spurte om han ønsket å sitte ned med meg," sier hun i et facebookinnlegg- som har blitt delt merenn 229.000 ganger.

 

Den hjemløse Chris aksepterte sitt vennlige tilbud, og de to begynte å snakke. Snart hadde han åpnet seg og delt sin harde livshistorie.

Han fortalte Casey Fischer om sitt liv som hjemløs og narkoman, og hun fant ut at han aldri hadde kjent sin far og hadde mistet sin mor til kreft.

Etter samtalen forlot Casey Fischer kafeen med en håndskrevet melding på et lite stykke krøllet papir fra Chris, som hun leste i bilen.

Jeg skulle ta livet av meg i dag. På grunn av deg, jeg kommer ikke til å gjøre det uansett. Takk, vakre mann

 

Fischer trodde ikke på sine egne øyne.

Budskapet gjorde forståelig nok et stort inntrykk på henne, og hun bestemte seg for å legge ut om episoden på Facebook, for å spre ordet om hvor viktig en hjelpende hånd kan ha.

 

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.