Uvanlig gest i juletreet: Louise måtte ringe politiet

24/12/20 11:30

Emma Sletta

Utland
Det forventet hun ikke.

Politiet ble tilkalt til et spesialoppdrag tirsdag ettermiddag. Det skriver BBC News.

Da de kom til sitt hjem i byen Ellon i Skottland, kunne de se at noen hadde blitt trengt inn som ikke hadde bedt om tillatelse før. Det var en rovfugl, en spurvhauk, som hadde bosatt seg i et juletre inni.

Treets eier, Louise Anderson, forklarte senere hvordan fuglen klarte å komme inn i huset hennes.

 

 

"Jeg hadde sluppet hundene ut og det fløy gjennom bakdøren," sa hun.

"Det var bare å sitte der på juletreet og det var veldig rolig, men jeg var bekymret for sikkerheten, så jeg ringte etter hjelp. Det var der i ca 40 minutter - det var en spesiell fugl," forklarte hun etterpå.

Politiet måtte ringe etter hjelp fra North East Wildlife and Animal Rescue Center, som hjalp til med å fange fuglen og slippe den ut i naturen igjen.

 

Familie gjore levende funn i juletre

Det er ikke bare i Skottland at det har vært historier om levende funn i juletrær. Tidligere denne måneden skrev vi om en familie i Australiasom fant en koalabjørn i juletreet. Først trodde moren Amanda McCormick at det var en spøk.

"Jeg tenkte: 'Er det en spøk?' Jeg trodde et av barna mine kunne ha satt et utstoppet dyr på treet, men nei, det var i live, sier hun.

"Vi har hatt dem i trærne våre før, men ikke inne i juletreet vårt... Det må ha kravlet inn da dørene var åpne, det må ha vært i huset vårt i minst tre timer, "Amanda McCormick sa.

Familien ringte umiddelbart etter hjelp fra en dyregruppe som kom til unnsetning. Redningsmannskapet kom raskt for å fjerne koalaen, som viste seg å være en sunn koalabjørn på fire år. Deretter, som fuglen i Skottland, ble dyret sluppet ut i naturen igjen.

 

En ung kvinne innså den forferdelige sannheten da hun så ned på undertøyet sitt.
Tre bestevenner gjorde et lite klassisk dørtriks, men det hele endte tragisk da de valgte feil hus å gjøre det på.