Uvanlig gest i juletreet: Louise måtte ringe politiet

24/12/2020 12:30

Emma Sletta

Utland
Det forventet hun ikke.

Politiet ble tilkalt til et spesialoppdrag tirsdag ettermiddag. Det skriver BBC News.

Da de kom til sitt hjem i byen Ellon i Skottland, kunne de se at noen hadde blitt trengt inn som ikke hadde bedt om tillatelse før. Det var en rovfugl, en spurvhauk, som hadde bosatt seg i et juletre inni.

Treets eier, Louise Anderson, forklarte senere hvordan fuglen klarte å komme inn i huset hennes.

 

 

"Jeg hadde sluppet hundene ut og det fløy gjennom bakdøren," sa hun.

"Det var bare å sitte der på juletreet og det var veldig rolig, men jeg var bekymret for sikkerheten, så jeg ringte etter hjelp. Det var der i ca 40 minutter - det var en spesiell fugl," forklarte hun etterpå.

Politiet måtte ringe etter hjelp fra North East Wildlife and Animal Rescue Center, som hjalp til med å fange fuglen og slippe den ut i naturen igjen.

 

Familie gjore levende funn i juletre

Det er ikke bare i Skottland at det har vært historier om levende funn i juletrær. Tidligere denne måneden skrev vi om en familie i Australiasom fant en koalabjørn i juletreet. Først trodde moren Amanda McCormick at det var en spøk.

"Jeg tenkte: 'Er det en spøk?' Jeg trodde et av barna mine kunne ha satt et utstoppet dyr på treet, men nei, det var i live, sier hun.

"Vi har hatt dem i trærne våre før, men ikke inne i juletreet vårt... Det må ha kravlet inn da dørene var åpne, det må ha vært i huset vårt i minst tre timer, "Amanda McCormick sa.

Familien ringte umiddelbart etter hjelp fra en dyregruppe som kom til unnsetning. Redningsmannskapet kom raskt for å fjerne koalaen, som viste seg å være en sunn koalabjørn på fire år. Deretter, som fuglen i Skottland, ble dyret sluppet ut i naturen igjen.