Var på god vei til å bli advokat: Men så kastet den 25 år gamle kvinnen seg ut i en helt annen karriere

21/08/2023 14:30

Mikkel Sletta

Utland
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Hun var godt i gang med en karriere som advokat, men det endte med at hun tok en helt annen karrierevei.

Elle Brooke har avslørt at hun var på god vei til å bli advokat da hun plutselig endte opp med å bytte spor. I stedet har hun kastet seg ut i en karriere der hun lever av å selge heftig innhold på nett.

en britiske kvinnen avslørte dette i en episode av PlugTalk-podcasten.

Her fortalte hun programlederne at hun alltid hadde vært et «rart barn» når det kommer til lek på soverommet. I en alder av 14 hadde hun ligget med syv forskjellige personer.

"Jeg har alltid hatt et stort fokus på det. Så hvis noen sa: 'Elle Brooke har blitt en voksen filmstjerne' til en jeg gikk på skole med, ville de nok bare sagt: 'Hun er laget for det også', sier hun i podcasten ifølge Daily Star .

Hun forklarte også at typene hun hang sammen med som barn ikke var «Guds beste barn».

Grunnen til at hun i utgangspunktet kastet seg ut i denne karrieren var at hun ønsket å tjene penger i løpet av studietiden. Her studerte hun juss, og var derfor på god vei til å bli advokat.

En dag gikk det imidlertid opp for henne at hun neppe ville bli særlig vellykket som advokat, noe som fikk henne til å endre fokus.

"Jeg tror jeg ville vært som en veldig gjennomsnittlig advokat som håndterer skilsmisser og slike ting," sa hun.

Først tjente hun penger på å selge krydret innhold via Snapchat, men senere oppdaget hun OnlyFans-plattformen. Det gjorde hun da en av vennene hennes avslørte at hun tjente cirka 100 000 norske kroner i måneden på plattformen.

De siste årene har hun også drevet med boksing, noe som har hjulpet henne å tiltrekke flere abonnenter til siden hennes.

Men hun forklarte også at det har fått sine konsekvenser, at hun har måttet trene hardt. Det har tæret på henne, og derfor har hun ikke orket å lage annet innhold.

"Du trener om morgenen og er forbannet sliten. Derfor har du ikke all den ekstra energien som må brukes til å lage annet innhold," sier hun.

"Og hjernen din er så fokusert på treningen din. Det forstyrrer å lage innhold. Jeg har ikke filmet noe siden august i fjor."