Videregående skole forbyr elever fra fysisk kontakt: Vil hindre dem i å ha relasjoner

13/01/2023

Sofie Hansen

Utland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En britisk videregående skole har forbudt all fysisk kontakt mellom elever og romantiske forhold.

Daily Mail rapporterte at Hylands School i Chelmsford ga ut et brev der de informerte foreldrene om at de ville slå ned på all fysisk berøring mellom elever.

Et brev sendt av assisterende rektor frøken Catherine McMillan, innhentet av BBC News, skisserer til foreldre at skolen ikke vil tolerere noen "aggressiv fysisk kontakt" som "klemming" eller "holde hender".

Brevet legger til: «Dette er for å holde barnet ditt trygt. Hvis barnet ditt berører noen andre, enten de samtykker eller ikke, kan alt skje.

"Det kan føre til en skade, få noen til å føle seg veldig ukomfortable, eller at noen blir upassende berørt."

Yahoo News sier at ikke-berøringspolitikken har blitt innført for å hindre elever i å danne romantiske forhold, som er strengt forbudt på skolen. Skolen har også innført forbud mot at elever bruker mobiltelefonen.

Hvis de blir tatt, vil lærerne låse den i en safe og eleven kan bare hente på slutten av dagen. En forelder hevdet overfor Essex Live at de ikke hadde blitt fortalt om de nye retningslinjene før brevet ble sendt ut 9. januar.

I stedet informerte barnet dem på forhånd.

Forelderen, som ikke ønsket å bli navngitt, sa til uttaket: "Jeg kunne ikke tro det. I denne tiden er jeg enig i at upassende berøring - slått og slag - selvfølgelig må håndteres. Men de De lærer ikke elevene hvordan de skal ha et sunt forhold.

"Konklusjonen er at du ikke kan røre noen, barn vil ikke vite hva som er eller ikke er passende, og evnen til å ha empati med jevnaldrende blir tatt bort.

"Jeg har en datter og hennes og vennene hennes hilser på hverandre med en klem, men hvis de gjør det nå vil de bli satt i isolasjon."

Maggie Callaghan, administrerende rektor for Hylands School, sa til BBC: "Alle våre retningslinjer er utformet for å støtte vår kultur for gjensidig respekt og inkludering, og vår siste policy har mottatt positive tilbakemeldinger fra både foreldre og elever."

De nye reglene kommer ettersom en annen skole i Essex har forbudt fysisk kontakt.

I brevet fra Southchurch High School sa fungerende nestleder Murray til foreldrene at «elever ikke har lov til å ta på hverandre mens de er på stedet».

De eneste unntakene vil være når studentene er i PE eller en scenekunstklasse. Murray legger til: "Dette vil bidra til å skape en rolig og ryddig atmosfære og sikre at det ikke er noen forvirring om lekekamper eller noe mer alvorlig."

Southchurch High Schools nestleder Tracy Airoll fortalte BBC at skolen fikk en "overveldende positiv respons" fra foreldre i kjølvannet av de nye forskriftene.

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.