Ville se etter babyen hennes: Fikk sjokk over det hun så på babymonitoren

07/06/2022 08:09

Emma

Utland
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
Christie var livredd da hun sjekket barnets babymonitor, for hun ble møtt av et skremmende syn.

En mor fikk nylig et stort sjokk da hun bestemte seg for å sjekke barnets babymonitor. Hun ble møtt av et syn som hun ikke hadde forventet å bli møtt av i det hele tatt.

Christie George har senere delt de skumle opptakene i en video på sosiale medier TikTok. Her forklarer hun at hun bestemte seg for å se på babymonitoren etter å ha lagt småbarnet sitt, og at hun fikk et sjokk da hun så på skjermen. Det skriver The Mirror.

Den unge moren hadde forventet å bli møtt av en sovende baby, men det var ikke i det hele tatt det hun ble møtt av. Til sammenligning ble Christie møtt av et ekstremt nærbilde av datterens ansikt som stirret inn i kameraet med et tomt uttrykk i ansiktet.

"Jeg vil bare sjekke babymonitoren", skrev den 28 år gamle Christie som tekst til videoen hun har delt på TikTok.

For ytterligere effekt la hun lydeffekten av Amityville Horror på videoen, for å sikre at følgerne hennes er like forskrekket som hun var.

Og de som har kommentert videoen var absolutt livredde også, og mange av dem innrømmet at grunnen til at de ikke har babymonitorer på barnas rom, er fordi de var bekymret for å se skumle opptak av barna sine.

"Det er derfor jeg hater å sette sønnen min i vuggen på rommet sitt. Fordi det betyr at jeg må sjekke babymonitoren, og jeg er redd for det. Jeg vet ikke hvorfor," sa en person.

"Derfor nekter jeg å ha en babymonitor", skrev en annen.

Andre spøkte med at Christie måtte 'ringe en prest' som kunne utføre en eksorsisme på babyen sin. I tillegg var det også kommentarer fra folk som bare ønsket å uttrykke at de syntes videoen var ubehagelig.

"Du må ringe en prest," sa en bruker.

"Herregud! Jeg er redd", skrev en annen.

Men Christie er tilsynelatende ikke alene, som andre mødre skrev i kommentarfeltet at deres egne barn også har gjort noen bisarre og skumle ting som har blitt fanget på kamera.

– 2-åringen min har nattskrekk, og noen ganger sitter han bare i sengen og stirrer på skjermen. Virkelig skummelt, skrev en.

"En gang krøp datteren min raskt for å ta tak i babymonitoren, og jeg har aldri vært så redd," sa en annen.

 

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.