Ville unngå ekstra kostnad på flyplassen: Spiste 30 kilo appelsiner på 30 minutter

19/05/2022 12:55

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Fire forretningsreisende hadde bestemt seg for å kjøpe appelsiner for å ta med hjem, men oppdaget da de var på flyplassen at dette ville kreve et gebyr.

Den avgiften var de fire mennene på ingen måte klare til å betale, noe som resulterte i at appelsine, på en halv time, ble spist i et tempo verden sjelden kan ha opplevd før.

Du vet det godt, tingen med å ta med deg litt forskjellige varer hjem fra reise, og kanskje du, som de fire mennene, har blitt overrasket over en avgift på flyplassen.

Men det er nok få som har tatt samme beslutning.

I stedet for å betale gebyret på totalt 285 kroner, valgte mennene å kaste seg over de 30 kiloene appelsiner de forventet å bære hjem, og sto dermed på flyplassen i den kinesiske byen Kunming og kastet appelsiner i halsen for ikke å måtte betale avgiften.

Det skriver Global Times.

«Vi bare sto og spiste alt. Det tok omtrent 20-30 minutter,» sier en av mennene, Wang, til media.

At de fire forretningsmennene ikke ønsket å betale avgiften er en ting, men at de var fast bestemt på ikke å la en eneste oransje gå til spille er en annen.

Nøyaktig hvorfor alle appelsinene absolutt måtte spises, sier historien ingenting, men Wang sier at det ikke akkurat var en hyggelig opplevelse, da tertejuicen fra de mange sitrusfruktene til slutt dannet sår i mennenes munn.

«Vi vil aldri spise appelsiner igjen,» konkluderte Wang.