10 år gammel gutt oppdaget merkelig lukt på skolebussen: Kort tid etter ringte han politiet

18/10/2022 13:45

Emma Sletta

Viralt
Foto: CBS
Foto: CBS
Den 10 år gamle gutten Troy ble dagens helt da han oppdaget en merkelig lukt på bussen.

Du trenger ikke å være voksen eller ha på deg en kappe for å være en helt. 10 år gamle Troy Luna er et godt eksempel på dette.

Troy var sammen med flere av klassekameratene på vei hjem fra skolen i Snanilaus County, California. Turen var imidlertid ikke som vanlig, og det fikk Troy til å føle seg bra.

Under kjøreturen opplevde Troy blant annet at bussjåføren gjentatte ganger tråkket på bremsen, noe som førte til at elevene ble kastet ut av setene sine.

"Han tråkket veldig hardt på bremsene så noen barn fløy inn med hodet i setene," sa Troy til CBS Sacramento.

Det var en rar lukt i bussen

I tillegg til den merkelige kjøringen, la Troy også merke til at en merkelig lukt som kom fra sjåføren. Han visste ikke nøyaktig hvilken lukt det var, men han var ukomfortabel med situasjonen og ringte nødetatene selv om vennene hans sa nei.

Det tok ikke lang tid før en politibil plutselig kom og stoppet bussen. Politiet oppdaget raskt at bussjåføren var beruset, og han ble pågrepet og siktet for fyllekjøring.

Troy ble senere intervjuet av den lokale TV-stasjonen, da han potensielt kunne ha reddet sine 30 skolekamerater som også var på bussen.