17 år gammel jente kom til å se en trist video på mobilen: Da skjønte hun sin store tabbe

23/06/2023 15:30

Emma Sletta

Viralt
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Den unge jenta hadde nettopp vært på skjønnhetsklinikken, men oppdaget først sin dumme feil altfor sent.

Tårene trillet nedover kinnene hennes.

For 17 år gamle Alex Vinklark fra den amerikanske delstaten Texas var det litt for rørende å se en film på mobiltelefonen av en hund som blir gjenforent med eieren sin, og slike historier kan også være veldig rørende.

Men i samme øyeblikk innså 17-åringen at hun hadde svaiet seg selv, og nå har bildene hennes blitt en stor vits på det sosiale mediet Twitter.

For da hun nettopp hadde gått ut av en spraytansalong, kunne hun umiddelbart se at den triste videoen hadde satt sine merkbare spor og fått den fine, brune fargen til å løpe.

– Tirsdag kveld dro jeg til en spraybrun salong for å få litt farge før et cheerleading-stevne helgen etter. Jeg vet at du ikke kan ta på den før du vasker den av i dusjen, men så så jeg videoer på Twitter, og der så jeg en hjertevarmende video der en hund ble gjenforent med eieren sin, sier Vinklark til avisen Metro.

Men videoen etterlot altfor tydelige merker i den unge kvinnens ansikt.

"Jeg så to dråper rulle nedover ansiktet mitt og så umiddelbart i speilet, og så begynte jeg å hulke, noe som gjorde ting mye verre. Jeg prøvde å stoppe, men hver gang jeg så på meg selv, gråt jeg bare mer fordi det så så forferdelig ut," sier hun til avisen.

Heldigvis, da hun kom hjem, klarte Alex å redde det meste av spraytanen, og en venn overbeviste henne om å legge ut bildene på Twitter, der mer enn 23 000 brukere likte det morsomme innlegget.

På den annen side kunne den 17 år gamle tenåringen trøste seg med at mange andre unge kvinner også hadde gjort den samme feilen.