20-årige Jasmin har enorme bryster: Nå har hun bruk for din hjelp for å justere bryststellet

21/11/2022 08:22

Emma

Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
En ung kvinne er lei av de store brystene sine og ber nå offentligheten om hjelp.

Selv om Jasmin-Alexandra Vlassi bare er 20 år, kjemper hun hver dag en kamp med sine egne store bryster. Brystene er blitt et så stor problem for den unge kvinnen, at selvfølelsen hennes har tatt stor skade.

Jasmin-Alexandra Vlassi fra Skottland klarer ikke å huske sist gang hun var glad for sin egen kropp. I tillegg til å ødelegge selvfølelsen, har hun også mistet lysten på å være sosial og møte nye mennesker på grunn av de store brystene.

Det skriver Daily Mail. 

Hun lider dessuten av en sjelden leddsykdom kalt Chronic Recurrent Multifocal Osteomyelitis, som forverres av brystenes tunge vekt.

- I åtte år har jeg hatt problemer med å puste ordentlig, bevege meg og drive med idrett. Jeg har måttet nøye meg med klær som ikke passer, stygge kommentarer og følt meg verdiløs. Jeg har alltid bare vært et par store bryster, skriver Jasmin-Alexandra Vlassi på Facebook.

Du kan se Jasmin og de store brystene hennes nedenfor. I bh-størrelse bruker Jasmin en k-skål.

Foto: Privat

Derfor ber 20-åringen nå offentligheten om hjelp til å justere bryststørrelsen.

Den brystreduserende operasjonen som Jasmin drømmer om, koster 7.000 pund, nesten 80.000 norske kroner.

Ettersom Jasmin ikke har mulighet for å betale det høye beløpet selv, har hun valgt å opprette en side via GoFundMe, hvor det er mulig for gavmilde folk å donere beløp i alle størrelser, slik at Jasmin kan få råd til operasjonen.

Donasjonene har allerede strømmet inn.

- Endelig får jeg mulighet til å endre livet mitt. Jeg er så lykkelig – dette har jeg ventet på hele livet. Snart kan jeg føle meg tilpass i egen kropp, skriver Jasmin-Alexandra Vlassi på Facebook.

Den 20 år gamle kvinnen er svært takknemlig for folks gavmilde donasjoner. Hun skriver også at hun veldig klar over at finnes langt verre problemer i verden.

Allikevel har hun fattet mot og opprettet sin egen støtteside. Takket være folks små og store beløp vil Jasmin snart bli kvitt både smerte og offentlig ydmykelse.

Du kan ta en tur innom GoFundMe-siden hennes her.