22 år gamle Mia brukte AI for å avsløre kjærestens utroskap: Nå avslører hun hvordan hun gjorde det

09/08/2023 22:30

Emma

Viralt
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
22 år gamle Mia gikk viralt på det sosiale mediet TikTok, hvor hun delte en video der hun avslørte kjærestens utroskap.

I videoen sier hun at kjæresten hennes, Billy, hadde begynt å oppføre seg merkelig.

Derfor bestemte hun seg for at hun ville undersøke hva som lå bak. Ifølge New York Post førte dette til at hun bestemte seg for å ta i bruk kunstig intelligens.

Ved hjelp av kunstig intelligens var Mia i stand til å gjenskape Billys stemme slik at hun kunne bruke den i en telefonsamtale med en av vennene hans.

På denne måten klarte hun å få Billys venn til å avsløre sitt verste mareritt. Når han snakker med det han tror er Billy, sier han at han kysset en annen jente.

Videoen endte opp med å gå viralt, og fikk på svært kort tid nesten tre millioner visninger på sosiale medier. I tillegg var det også mange som kommenterte at det var et «genialt» triks.

Men nå viser det seg at dette faktisk ikke er sant i det hele tatt. I stedet var det hele bare et eksperiment eller en slags "prank".

I et intervju med mediene NeedToKnow.co.uk forteller Mia at det hele var planlagt. Derfor var både kjæresten og vennen også forberedt på det som skulle skje.

– Det viktige i denne sammenhengen er at videoen var fullt og helt en spøk for fansen min. Både kjæresten min og venninnen hans var med, sier hun i intervjuet.

– Vi ble overrasket over hvor mange som trodde dette skjedde, fortsetter hun med et smil.

TikTok-stjernen forteller at hun ønsket å teste barrierene for teknologisk utvikling ettersom sosiale medier og lignende har gjort utroskap enklere.

– Jeg tror teknologi og sosiale medier gjør det så mye lettere for folk å være utro fordi det er så mye tilgang, sier Dio.

– Baksiden er at det også er mye lettere å bli tatt, og det er derfor jeg tror det er en «epidemi av utroskap.

Mia brukte ElevenLabs til å gjenskape Billys stemme for eksperimentet hennes, som bare kostet henne rundt $ 30.

Selv om hun og kjæresten fortsatt er "lykkelig sammen", har hun spart "mye tid" på andre gutter som har vært utro mot henne. Dessuten mener hun også at hun har hjulpet andre jenter.

– Jeg har definitivt sett andre jenter kontakte meg med lignende bekymringer siden, sier hun.