22-åring ble skutt fire ganger: Dette klesmerket reddet henne fra døden

20/07/2023 18:30

Emma

Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
En kvinne som ble skutt fire ganger hevder Kim Kardashians SKIMS «reddet livet hennes».

SKIMS-grunnlegger Kim Kardashian har delt en TikTok-video av 22 år gamle Angelina Wiley fra Kansas, som dessverre ble truffet fire ganger under den forferdelige masseskytingen i Kansas City, Missouri tidligere i år.

I videoen sier hun at hun bare har én person å takke for at hun er i live: Kim Kardashian.

Klesmerket SKIMS, som Kim Kardashian er grunnlegger av, kan ha reddet henne fra den visse død, og hevdet at skadene hennes kunne ha vært dødelige hvis hun ikke hadde brukt SKIMS.

- Kim Kardashian reddet livet mitt, sier hun.

– På nyåret ble jeg skutt fire ganger. Den kvelden jeg ble skutt, hadde jeg på meg en SKIMS Shaping Bodysuit under kjolen min.

Bodysuiten skal ha vært så stram at den hindret henne i å miste en betydelig mengde blod og dermed kan ha bidratt til å redde livet hennes.

"Det var så stramt at det bokstavelig talt holdt meg fra å blø ... Kall det skjebne eller Guds vilje, men jeg kaller det Kim, sier hun og legger til:

– Jeg kan anbefale det. Jeg skal i hvert fall kjøpe litt mer.

Los Angeles Times melder at Wiley var en av to som ble truffet. Hun satt igjen med en sprukket blære samt et brukket bekken som resultat.

I tillegg har hun informert om at hun fortsatt har en kule i magen fordi det ville være "for stor risiko å ta den ut, i stedet for bare å la den sitte."

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.