23-årige Ella sovnet på toget: Ble helt sjokkert da hun våknet og så hva som lå i fanget hennes

31/01/2018 18:15

Anniken Hauge

Viralt
Ella Johannesen
Ella Johannesen
Det var uvanlig syn som ventet 23-åringen da hun våknet etter en blund på toget.

Det er veldig fristende å slumre litt når man kjører med offentlig transport.

Om man kjører langt med tog eller buss, så er dieselmotorens vibrasjoner svært beroligende hvilket gjør at det ikke er et sjeldent syn å se trøtte pendlere som tar seg en blund på vei til eller fra jobb.

Det samme skjedde 23 år gamle Ella Johannesen, som tok toget fra Peterborough til den engelske storbyen Leeds lørdag ettermiddag, skriver BBC.

Da hun hadde satt seg til rette på toget, ringte hun moren sin og klaget over at hun hadde lite penger etter en dyr januar måned.

Hun hadde nemlig opparbeidet seg en stor gjeld da hun måtte si opp jobben sin for å dedikere tiden sin til studiene. 

- Jeg snakket med henne om at jeg hadde lite penger, og hvor bekymret jeg var over situasjonen, sier Ella Johannessen til BBC.

Etter telefonsamtalen falt hun til ro. Faktisk så mye at hun kunne slappe av og ta seg en blund.

Da hun åpnet dem igjen, ventet det henne en helt spesiell overraskelse. I fanget hennes lå det nemlig 100 britiske pund, som tilsvarer cirka 1.000 norske kroner.

I fanget hennes lå det cirka 1.000 kroner under en serviett. Foto: Ella Johannesen

Den fine gesten gjorde at den unge kvinnen felte noen tårer. 

- Jeg vil så gjerne takke og si til personen at vedkommende er et fantastisk menneske. Det hjalp både på humøret og på veien min videre, sier Ella Johannessen til BBC.

Hun har derfor etterlyst personen på Facebook i et rørende innlegg som er blitt delt over 18.000 ganger og likt 22.000 ganger siden lørdag.