3 år gammel jentes versjon av «Bohemian Rhapsody» fanget på video: Millioner har sett den

06/08/2023 10:30

Emma Sletta

Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Videoen, som ble tatt av den lille syngende jenta, har nå nådd millioner av mennesker.

Det er nesten 50 år siden Queen ga ut hitlåten «Bohemian Rhapsody», som Freddie Mercury skrev til bandets album A Night at the Opera.

Til tross for at det er mange år siden sangen så dagens lys første gang, er den fortsatt en hit over hele verden. Og denne videoen er virkelig et godt bevis på at det er en sang som appellerer til alle aldersgrupper.

Den lille jenta du ser i videoen, som du finner lenger ned i artikkelen, er bare tre år gammel. Hun heter Sassy Holly Lee, og hun er angivelig en stor fan av rockebandet Queen og spesielt av hitlåten deres 'Bohemian Rhapsody'.

Faktisk, ifølge den lille jentas mor, Charlene McMahon, elsker hun sangen så mye at hun synger den flere ganger om dagen.

Ikke bare det, men hun er også en stor fan av filmen med samme navn, der skuespilleren Rami Malek spiller rollen som Queen-frontmann Freddie Mercury, hvis fødselsnavn var Farrokh Bulsara.

Videoen under viser i hvert fall også at dette ikke er første gang hun har lyttet til den verdenskjente hiten fra Queen. På den annen side synger lille Sassy Holly Lee den ellers vanskelige sangen med stor lidenskap og tro på egne evner.

Til tross for at hun har fått litt hjelp av moren underveis, synger den lille jenta sangen med stor lidenskap, noe som gjør det vanskelig å ikke bli imponert over den.

Læs også:

Over 2000 lastebiler blokkerer landets grense i protest Døgnet rundt vil polske lastebilsjåfører sperre grensen mellom Ukraina og Polen.