32 åringens liv gikk i oppløsning: DNA-test har avslørt hvem hennes kjæreste egentlig er

08/06/2023 07:30

Sofie

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En 32 år gammel kvinne har fått hele livet ødelagt etter at en DNA-test avslørte hvem hennes kjæreste egentlig er.

En kvinne får livet sitt ødelagt etter å ha funnet ut at kjæresten hennes faktisk er nevøen hennes.

Den 32 år gamle kvinnen gjorde den sjokkerende oppdagelsen etter at kjæresten hennes, Miguel, tok en DNA-test. Han gjorde det med et ønske om å lære mer om sine biologiske foreldre.

Men ingen av dem forventet at de skulle finne ut at det var en sammenheng mellom dem. Det er kvinnen som delte historien på Reddit-forumet, ifølge Mirror.

"Jeg fant nettopp ut at kjæresten min er i slekt med meg. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. De eneste som vet er meg, Miguel og legen min," skriver hun.

Hun forteller også at hun for tiden er gravid med deres andre barn. I tillegg har de allerede en sønn sammen.

"Miguel og jeg har en sønn sammen og vi har en datter på vei. Han adopterte også sønnen min fra et tidligere forhold," skriver hun.

DNA-resultatene viser at Miguels mor er kvinnens 39 år gamle søster, Vanessa. Hun rømte hjemmefra da hun var tenåring, og de har ikke hatt kontakt siden.

"Vanessa var et vanskelig barn. Hun stakk av i en alder av 15 og vi har aldri hørt fra henne siden," skriver hun.

Etter at Vanessa dro hjemmefra, vendte kvinnen oppmerksomheten mot karrieren. Den ble imidlertid satt på vent etter at hun ble gravid med sin eldste sønn.

"Jeg har bare vært i to forhold. Det første var med faren til sønnen min, som forlot meg da han fant ut at jeg var gravid. Han gikk i fengsel og ble drept der," skriver hun.

Hun forteller at hun på et tidspunkt bestemte seg for å flytte over landet. Dette gjorde at hun kunne distansere seg fra familien, og kunne få en ny start.

"Sønnen min og jeg flyttet fra familien. Og for å være ærlig elsker jeg det. Jeg har det bedre der jeg er nå," står det å lese.

"Noen dager etter at jeg slo meg til ro møtte jeg kjæresten min, Miguel. Han var 20 på det tidspunktet. Han hadde en deltidsjobb mens han gikk på college."

"Forholdet vårt startet som en flørt, men så ble det alvorlig. Jeg endte opp med å bli gravid og fikk min andre sønn da jeg var to år gammel. Og nå er jeg gravid i 7. måned. Min eldste sønn ser på Miguel som sin far."

"Tingen med Miguel er at han ble adoptert. Han har vist det hele livet. I fjor tok Miguel en DNA-test som viste at han var halvt latinamerikansk og halvt kinesisk."

"Etter DNA-testen var han interessert i å finne sine biologiske foreldre. Han fikk kontaktinformasjonen klokken 18, men han var ikke interessert på det tidspunktet. Han klarte å finne morens navn, Vanessa."

"Jeg spøkte med at halvsøsteren min hadde samme navn. Da vi så på sykemeldingen, fikk vi informasjon om Vanessa. Den viste at hun var 16 da hun fikk ham. Hun ga fra seg rettighetene sine og ga ingen informasjon. Farens navn ble ikke spesifisert."

Dette førte til at kvinnen bestemte seg for å bestille sin egen DNA-test. Men ingenting kunne ha forberedt henne på det hun fant ut.

"DNA-testen bekreftet at de to Vanessaene var like. Det betyr at Miguel er nevøen min. Jeg føler meg syk," sier hun.

Etter et besøk hos legen ble hun lettet over å høre at det ikke er noe galt med barna hennes, far til Miguel. Hun innrømmer imidlertid at forholdet hennes til ham nå er på kanten."

"Miguel bor for tiden på hotell. Men for å være ærlig vil jeg virkelig ha ham tilbake. Etter at vi snakket, følte vi det på samme måte," sier hun.

"Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg er bare så forvirret. Vi er fortsatt forelsket."