35-årig mann banket opp og voldtatt på hotell i 36 timer

15/03/2017 16:30

Anniken Hauge

Viralt
Foto: SHAMS-FRANCE
Foto: SHAMS-FRANCE
En journalist blev tatt til fange, slått og voldtatt på et hotellrom i halvannet døgn, etter at noen hadde puttet dop i drinken hans.

Den 35-årige freelance-journalisten Zak Ostmane var for en uke siden på en bar i Marseille i Frankrike, hvor han kom i snakk med en gruppe menn. 

Det ble begynnelsen på et sant mareritt for den fransk-algeriske journalisten. Det skriver Aftonbladet.se.

Zak Ostmane er kjent for å være en del av LGBT-miljøet, og derfor var det også en bar for homoseksuelle han besøkte i den franske feriebyen. Har kom han i snakk med en gruppe fremmede menn.

- Jeg hadde satt fra meg satt ølen min uten å se etter den, og da jeg drakk av den igjen begynte det å snurre for meg. Noen hadde sannsynligvis puttet dop i den, forteller Zak Ostmane.

Politiet har i ettertid jobbet med teorien om at det har vært snakk om ’voldtekts-dopet’ GHB.

 

Selv om han ikke følte seg klar i hodet valgte Zak Ostmane allikevel å gå med mennene til et hotellrom – noe han aldri ville gjort hvis han hadde vært ved sine fulle fem. 

Men på hotellet endret situasjonen seg plutselig.

- Så snart jeg trådte inn på rommet deres, fikk jeg et slag i trynet og mistet bevisstheten, forklarer Zak Ostmane, som ble slått bevisstløs.

Da han våknet igjen, var en av mennene i gang med å voldta ham.

Mennene var av amerikansk opprinnelse, og i følge mediet Le Parisien var de desertører fra Fremmed Legionen.

Foto: SHAMS-FRANCE

- Ved flere anledninger siterte de Donald Trump og kom med rasistiske og homofobiske uttalelser, forteller Zak Ostmane.

Den stakkars journalisten ble holdt fanget i hele 36 timer på mennenes hotellrom, og i løpet av det redselsfulle døgnet, ble han mishandlet og utnyttet gjentatte ganger. 

- De truet meg på livet med en kniv og tvang meg til å vaske vekk blod fra veggene, forklarer Zak Ostmane.

Etter 36 timer lykkes det den mishandlede journalisten å påne et vindu og rope etter hjelp, da en politipatrulje passerte nede på veien. 

I ettertid ble mennene anholdt og er nå siktet for voldtekt, kidnapping, ran og utpressing.  

- De er monstre, fastslår Zak Ostmane.

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.