42 år gamle John bestilte en sandwich: Kunne ikke annet enn å le da han fikk den

25/08/2023 09:30

Emma Sletta

Viralt
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
John trodde det var en spøk.

Nylig var 42 år gamle John Geoghegan innom Sainsbury's Café i Stroud i Gloucestershire for litt frokost. Imidlertid endte han opp med å være helt forvirret over måltidet han ble servert.

Han bestilte en bacon- og soppsandwich - hva kan gå galt?

Tilsynelatende mye - for da servitøren kom med maten, kunne han ifølge Mirror ikke annet enn å le. Det var ingen sopp i smørbrødet. I stedet var det en gigantisk, veldig lett grillet sopp ved siden av.

"Min kollega og jeg stoppet for frokost, og det tok et øyeblikk for oss å innse at det ikke var en spøk. Spesielt når hun sa at hun ikke visste om jeg ville ha soppen i smørbrødet eller ikke. Vi falt bokstavelig talt sammen i latter," sier 42 år gamle John, som er fra Cheltenham i Gloucestershire.

Han moret seg så mye over situasjonen at han delte et bilde av den på Facebook:

"I dag besøkte jeg Sainsbury's i Stroud. Bestilte en bacon- og soppsandwich. Jeg lyver ikke, dette er hva jeg fikk. Det morsomste var da hun serverte den, hun sa at hun ikke visste om jeg ville ha soppen i smørbrødet eller ikke. Først trodde jeg det ikke var kokt. Den skulle vært lett grillet, så da jeg kuttet den, rant tallerkenen over," skrev han til bildet.

Etter det har kommentarene strømmet inn fra Facebook-brukere som heller ikke kunne annet enn å le av situasjonen.

"Dette er så gøy," skrev en bruker.

«Den er større enn selve smørbrødet!» sa en annen, mens en tredje skrev:

– Tuller du? Det er ikke mye plass i det smørbrødet!

En talsperson for Sainsbury's sa: "Det er klart at dette ikke var hva John hadde i tankene. Vi vil gjerne invitere ham tilbake for en bedre sandwich."

Læs også:

Derfor bør du spise det hvite «rusket» på klementinen Vi alle elsker frukten for sin friske duft, søte smak og at den er så enkel å skrelle. Men det er faktisk det hvite «rusket» som skjuler en skattekiste av næringsstoffer.