42-årig kvinne har akkurat født barn nummer 20: Nå har familien tatt en stor beslutning

22/09/2017 12:15

Anniken Hauge

Viralt
Med tyve barn har familien virkelig hendene fulle. Men nå har foreldrene tatt en viktig beslutning.

På mandag kunne Sue og Noel Radford by en liten sønn velkommen til verden etter bare én times fødsel. 

Men i motsetning til andre familier som får to eller kanskje tre barn, så har familien et noe mer velkjent forhold til fødestuen på det lokale sykehuset ved den britiske byen Lancashire. 

Med fødselen av sønnen deres Archie er det nemlig foreldrenes barn nummer 20, og dermed har foreldrene egenhendig skapt Englands absolutt største familie, skriver Daily Mail. 

Den 42-årige moren, Sue Radford, møtte ekstemannen sin som 7-åring, og allerede som 14-åring stiftet de to familie da Sue Radford fødte parets første barn. 

Tre år senere fikk paret barn nummer to. Det er 25 år siden nå, hvor det ene barnet har fulgt det andre siden, men nå er det altså slutt.

- Det måtte jo stoppe på et eller annet tidspunkt. Vi synes begge at tiden er inne for det nå. På en måte synes jeg det er litt ergerlig, men nå kan vi nyte tiden sammen med barna våre, sier Noel Radford til Daily Mail. 

Familien har nå 20 barn, men nå er det slutt, mener foreldrene. Foto: The Radford Family

- Akkurat nå er jeg bare så lykkelig over at han er her, og han er frisk og rask. Men det er litt rart å tenke på at vi ikke skal ha flere barn nå, sier Sue Radford til The Sun.

Det er bare litt over et år siden paret fikk deres forrige barn, datteren Phoebe, som nå er 13 måneder gammel. Og som om det ikke var nok, så har den eldste datteren, Sophie på 23 også selv fått tre børn, så nå er det også barnebarn i familien. 

Med så mange unger vaskes det klær og lages mat til den store gullmedalje. Foto: The Radford Family

Familiens hittil yngste medlem, datteren Phoebe, rakk akkurat å fylle et år før familien igjen ble et medlem rikere. Foto: The Radford Family

Familien bor i et tidligere pleiehjem som de kjøpte for 11 år siden, og som de har bygget om for å få plass til alle barna. Og selv om det er hardt arbeide med så mange barn, så har familien stort sett ingen gjeld og drar på ferie hvert år, da mannen jobber som selvstendig baker og har sin egen bedrift.

Da familien fødte deres barn nummer 20, tok fødselen bare én time. Foto: The Radford Family

Familien er virkelig også gode til å handle inn mat, for når turen går til butikken ryker det 3000 kr hver uke.

Det må nemlig en hel del mat til for å mette de mange barna, og derfor går det også 8,5 liter melk hver dag, tre liter juice og tre pakker frokost i gapet hver dag.

Men det er ikke de eneste huslige pliktene som følger med, for med de ni barna kommer mye skittentøy, hvilket betyr at familien vasker ni maskiner klær hver dag. 

Det lå faktisk ikke i kortene at familien skulle bli så stor som den ble.

Sønnen Archie blir ikke ensom med 19 søsken. Foto: The Radford Family

Da de hadde fått ni børn, fikk ektemannen Noel Radford en vasektomi, men ønsket om flere barn kom straks tilbake til begge foreldrene. De familien senere ventet en sønn, gikk graviditeten ikke etter planen, og Sue Radford mistet barnet i uke 23.

Gutten skulle dengang ha hett Alfie, og derfor var det nærliggende at deres nyfødte gutt og barn nummer 20 fikk det navnet i stedet. 

20-årige Michaela gikk alene på øde skogsti: Kikket seg over skulderen og ble angrepet av klovn